Chybí vaší pleti rozjasnění? Pak vyzkoušejte tuto peelingovou masku! - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Chybí vaší pleti rozjasnění? Pak vyzkoušejte tuto peelingovou masku!

Chybí vaší pleti rozjasnění? Pak vyzkoušejte tuto peelingovou masku!

autor: estation

Český výrobce tuhých mýdel a přírodní kosmetiky Almara Soap představuje čerstvou novinku, kterou si zamilujete – práškovou masku Bright Face.

Třetí přírůstek do rodiny pleťových masek od Almara Soap, maska na obličej s názvem Bright Face, je určena všem typům pleti. Tentokrát ji najdete v decentní, šedé barvě s nádherně jemnou vůní. Prášková maska má dokonalý peelingový efekt, díky kterému se pleť každé ženy v mžiku zbaví všeho, co už nepotřebuje. Bright Face, to je zkrátka maska, která vás odmaskuje.

 

“Pleťová maska Bright Face obsahuje marocký jíl obohacený o extrakty ze šesti bylin, zelený jíl a prášek z pemzy.”

 

Marocký a zelený jíl pleť účinně vyčistí, použité bylinky – rozmarýn, levandule, myrta, hřebíček, kopřiva a růže damašská, jsou známé svými zklidňujícími, vyživujícími, antibakteriálními a antioxidačními účinky a dodávají masce nádhernou vůni. Pemza velice důkladně odstraňuje z pokožky šupinky odumřelé kůže a po použití tak bude pleť jemná, svěží a rozzářená.

Bright Face je zabalena do ekologického skleněného obalu s kovovým víčkem, který můžete po jeho spotřebování opět využít. Čistá tak po použití zůstane nejen vaše pleť, ale i svědomí.

Přírodní maska na obličej Bright Face, cena 149 Kč, 25g

 

Pleťová maska s marockým jílem s názvem Bright Face bude k dispozici na e-shopu Almara Soap od 9. 6. 2020 už napořád.

Svou přítomností tak obohatí stále se rozrůstající řadu přírodní kosmetiky. Ulovit svůj kousek si budete moct také v desítkách kamenných obchodů, jejichž mapka je rovněž k dispozici na webu Almara Soap.

Související články