Vyřešte svá trápení s pletí jednou provždy - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Vyřešte svá trápení s pletí jednou provždy

Vyřešte svá trápení s pletí jednou provždy

autor: estation

Každá z nás svádíme svůj malý či velký boj s nedokonalostmi pleti a hledáme řešení, jak jí pomoct a cítit se krásná při pohledu do zrcadla. Nezáleží na tom, jestli nám je sladkých sedmnáct a právě objevujeme kouzlo kosmetiky, nebo jsme už vyzkoušely spousty produktů, máme doma plno kelímků a lahviček, a přes bohatou nabídku na trhu nenacházíme ten pravý.

Trápí nás vrásky, ranní otoky kolem očí, citlivá pleť, lesknoucí čelo, pupínky a šupinky, které se paradoxně objevují kvůli kombinaci velkého množství kosmetiky se suchým klimatizovaným vzduchem a nečistotami z ovzduší. Zapomínáme pečovat o oční okolí, přesto, že jemná a citlivá pokožka v okolí očí je často prvním místem, kde se stárnutí projeví. BIO kosmetika Stamiuvex Vaší pleti poskytne cennou péči, produkty se doplňují, a navíc jejich vrstvením vytěžíte maximum z omlazujícího účinku aktivních složek. Už nepotřebujete desítky kelímků, koncentrovaná síla přírody přišla s řešením…

Tajemstvím BIO kosmetiky Stamiuvex je dokonalé spojení pečlivě vybrané kombinace účinných složek, v čele s kmenovými buňkami vinné révy exkluzivní odrůdy Falangina del Sannio DOP.  Hrozny jsou pěstované ve vlastních vinicích, v oblasti Guardia Sanframondi, pod paprsky zářícího italského slunce. Bez použití průmyslových hnojiv, pesticidů, hormonů a dalších chemických látek.

Kmenové buňky jsou buňky, které umí obnovovat poškozené nebo opotřebované části pleti. Jsou vzácné a univerzální, schopné potenciální přeměny na jakoukoli tkáň.

  • V BIO kosmetice Stamiuvex se nachází suspenze kultivovaných meristematických buněk mladých organických hroznů. Bobule se sklízí nezralé, protože v těchto tkáních je životaschopnost buněk velmi vysoká, takže je možné získat kultivary s vyšším růstovým potenciálem, ve srovnání s buňkami extrahovanými z plně vypěstovaných hroznů.
  • Teprve po nanesení na pleť se buňky diferencují, což znamená, že se přemění na jiný buněčný typ. V tomto okamžiku začínají kmenové buňky pronikat do spodních vrstev kůže.  Zde podporují tvorbu nových kožních buněk.
  • Proces regenerace se nastartuje a dochází k tvorbě kolagenu a elastických vláken. Pružnost pokožky se posiluje, vrásky se začínají vyplňovat.
  • Kmenové buňky formují keratinocyty.  Jejich hlavním úkolem je chránit organismus před mikrobiálními, virovými, plísňovými a parazitickými ohroženími, stejně jako před UV paprsky. Svojí aktivitou také minimalizují ztrátu vody z kůže a chrání ji před přehřátím
  • Kmenové buňky produkují polyfenoly, které působí jako antioxidanty. Patří k nejúčinnějším přírodním látkám bojujícím proti volným radikálům, jaké kdy byly u přírodních antioxidačních sloučenin zaznamenány. V roce 1936 bylo potvrzeno, že polyfenoly hrají esenciální roli v rostlinách a v lidském organismu působí podobně jako vitaminy.

Nesmíme opomenout další významné složky, jako je kyselina hyaluronová v pleťovém séru RIGEVITA nebo +Oil  – exkluzivní BIO olivový olej. Je zpracovaný speciálním certifikovaným procesem, se zvýšenou biologickou aktivitou a čistotou. Využívá se pro  medicínské účely a není běžně komerčně dostupný. Tato luxusní složka je obsažena ve zpevňujícím BIO krému LIPOLASTIC, kde významně zvyšuje elasticitu pokožky. Za zmínku rozhodně stojí čistící pleťová voda PULIDRA, která je ozonizovaná. Vaši pleť okysličí, dodá jí energii a šetrně zbaví mikrobů.

BIO kosmetika Stamiuvex se pyšní několika patenty z vlastních laboratoří, které jinde nenajdete a díky nimž je na trhu unikátní. Příroda a věda jsou zde v dokonalé harmonii. Ponořte se do jejich alchymie a vytěžte maximum z jejich omlazujících účinků.

Říká se, že žena se má postarat o to, aby se její muž cítil oceněný a úkolem muže je dopřát milované ženě pocit, že je krásná…

Tak milí pánové, tajný tip pro Vás, potěšte svou vyvolenou, maminku nebo jinou důležitou ženu ve Vašem životě. Obdarujte ji koncentrovaným elixírem krásy, ukrytém v kosmetické péči Stamiuvex Dopřejte jí pocit zářící a hýčkané pleti, protože každá žena chce být krásná.

Související články