Dokonalá relaxace pro vaše nohy - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Dokonalá relaxace pro vaše nohy

Dokonalá relaxace pro vaše nohy

autor: estation

Ruku na srdce – jak často pečujete o své nohy? My přiznáváme, že o pokožku obličeje, těla a rukou se staráme mnohem častěji než o naše dolní končetiny. Jenže horké letní dny se blíží a s nimi i chození naboso a také více času na fyzické aktivity, což jsou situace, které nahrávají popraskané kůži a nepříjemným otokům. Bloom & Blossom proto přichází se speciální péčí, která přinese jedinečnou úlevu unaveným nohám a zároveň dostatek živin, jež se postarají o urychlení regenerace a přirozeně krásný vzhled.

Báječný relax

Vážně si myslíme, že namazat si nohy jednou týdně hydratačním krémem nestačí. Jsou to totiž právě naše nohy, díky kterým každé ráno vstaneme z postele, odnesou nás do práce, jdou si s námi zasportovat nebo s nimi ujdeme nezapomenutelnou túru po horách. A tak jsme přesvědčeni o tom, že potřebují péče mnohem víc, protože když budou zrelaxované a k tomu zdravé a krásné, budeme se i my cítit spokojeně.

LEGS ELEVEN

Legs Eleven je ochlazující sérum, které nohám dodá okamžitě pocit, jako by je právě svlažil letní deštík, navíc rozjasní jejich matnou pokožku a podpoří regeneraci. Vedle toho je doslova nabité blahodárnými látkami:

  • Výtažky z listů aloe vera jsou plné vitamínů a antioxidantů, které mimo jiné dodávají unaveným nohám energii.
  • Olej z máty peprné dodává pokožce osvěžení a také úchvatnou vůni.
  • Algin je skutečným hrdinou tohoto přípravku, neboť je bohatý na polysacharidy a pomáhá pokožce vstřebávat a také uchovávat hydrataci. Což ve výsledku znamená, že se přípravek rychle vstřebá, aniž by zanechal pokožku nepříjemně mastnou a lepkavou.

Když nespěcháte… 

Užijte si čas sami pro sebe. Ať přípravek aplikujete ráno nebo večer, naším jediným přáním je, abyste jej spárovali s masáží nohou, a i když to možná nevyjde každý den, i jednou za čas se počítá. Právě masírování totiž podpoří krevní oběh, což pomůže v odplavení toxinů a urychlení regenerace, a mnohem rychleji tak dojde ke kýžené úlevě.

LEGS ELEVEN, Chladící sérum na nohy, 100 ml: 880 Kč.

SPRITZY TOES

Také znáte ten pocit, když přijdete po celém dni domů, vaše nohy doslova hoří a vy netoužíte po ničem jiném, než je zchladit? Spritzy Toes je přesně ten produkt, který vám takové zchlazení dopřeje. Je to totiž osvěžující a chladivá mlha, jež přinese bezprostřední úlevu a revitalizaci unaveným nohám. Za výjimečnými účinky tohoto přípravku stojí tyto unikátní ingredience:

  • Výtažek z aloe vera v kombinaci s limetkovým olejem čistí a stimuluje krevní oběh a zmírňuje pocit těžkých nohou.
  • Pentylenglykol okamžitě vyživí pokožku, hydratuje ji a vlhkost v ní uzamkne. Díky němu zůstanou nohy hebké na dotek.

Když nestíháte…

Z lednice vychlazený Spritzy Toes nastříkaný na unavené nohy přinese okamžitou úlevu a navíc, díky jeho osvěžující vůni, povzbudí i vyčerpanou mysl. Zároveň se z něj stane vynikající doplněk vašeho příručního zavazadla, protože cestou vyčerpaným nohám dodá rychle novou energii.

SPRITZY TOES, Revitalizační sprej na nohy a chodidla, 100 ml: 730 Kč.

Oba přípravky jsou také dostupné v sadě – Chladící Duo: 1.449 Kč.

K dostání na: www.madeformoms.cz, www.pilulka.cz, www.drmax.cz 

Související články