Jak se v létě cítit šťastnější, krásnější a plní energie? - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Jak se v létě cítit šťastnější, krásnější a plní energie?

Jak se v létě cítit šťastnější, krásnější a plní energie?

autor: estation

Světlo a slunce stimulují endorfiny, zlepšují tím náladu a naše pokožka se rozzáří a dělá nás hezčími…. A kosmetické přípravky, které vaší pleti přinesou svěžest, lesk a jas, ale zároveň ji budou i chránit, by ve vaší letní výbavě rozhodně neměly chybět.

Kosmetika ORLANE SOLEIL BRONZE poskytuje pleti dokonalou bronzující péči proti stárnutí. Viditelně ji rozzáří a dodá přirozeně opálený vzhled i bez slunečních paprsků, takže se vyhnete škodlivým vlivům ultrafialového záření, dehydrataci, tvorbě vrásek či pigmentových skvrn. Vaši pleť ochrání, vyhladí a sjednotí její tón. Ztratí se drobné nedokonalosti a Váš pohled se doslova rozzáří. Je obohacena o vitamíny A a E a neobsahuje parabeny. Pojďme si je představit jednotlivě.

 

ORLANE DÁRKOVÝ SET PUDR MULTI SOLEIL SE ŠTĚTCEM

Vaše pleť bude zářit jako slunce po použití bronzujícího pudru a tvářenky v jednom. Pouhých několik tahů štětcem, který je součástí setu jako dárek, dokáže udělat zázraky. Vytvaruje a zvýrazní rysy a dodá pleti matný a přirozený vzhled. Multifunkční bronzující pudr Powder Multi Soleil obsahuje v jedné paletce čtyři různé odstíny. Je možné ho použít jako pudr či tvářenku k projasnění a zvýraznění požadovaných částí obličeje. Pro sjednocený tón pleti a sametově matný vzhled.

Dárkový set Pudr Multi Soleil se štětcem, cena 945 Kč

 

ORLANE KRÉMOVÝ ROZJASŇOVAČ 

Pro projasnění tváře, dekoltu, oblasti očí. Dlouhotrvající efekt. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, vitamíny A, E a C. Bez parabenů. 

ORLANE krémový rozjasňovač, cena 490 Kč, 10 ml

 

ORLANE TEKUTÝ MAKE-UP SUNGLOW SPF 30 

Hydratační a vyhlazující make-up. Pleť účinně chrání před stárnutím, které je způsobené slunečním zářením. Sjednocující efekt, dlouhotrvající.

ORLANE tekutý make up Sunglow SPF 30, cena 890 Kč, 30 ml

 

ORLANE KRÉMOVÁ TVÁŘENKA

Obsahuje kyselinu hyaluronovou, vitamíny A, E a C, aloe vera. Bez parabenů. Jemná a krémová konzistence, která se dokonale vstřebává do pokožky. Hydratuje a vyživuje.

ORLANE krémová tvářenka, cena 490 Kč, 10 ml

 

Související články