Jakou barvu na nehty zvolit? Známe nové trendy - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Jakou barvu na nehty zvolit? Známe nové trendy

Jakou barvu na nehty zvolit? Známe nové trendy

autor: estation

Léto se blíží, a tak je na čase nalakovat si nehty na rukou i na nohou trošku odvážnějším odstínem, než jste zvyklá.

Cesta kolem světa s laky řady #NAILSTYLES pokračuje! Do jakých měst nás zavede tentokrát? Jedno vám můžeme slíbit budou stejně pestrá a zajímavá jako samotné odstíny laků. Je jen na vás, zda se necháte strhnout úchvatnou přírodou Nairobi, pulzujícím nočním životem Ibizy nebo třeba moderními mrakodrapy v Soulu. Možnosti jsou nekonečné! Objevte je díky #NAILSTYLES! 

 

#NAILSTYLES

Minilaky z kolekce #NAILSTYLES oslňují sytými a rozmanitými odstíny a také různými texturami. Je jen na vás, zda se rozhodnete pro elegantní mat nebo nepřehlédnutelný třpytivý finiš. Vynikají dlouhou výdrží a perfektním krytím již v jedné vrstvě. Díky jejich 5ml balení si je můžete vzít kamkoliv s sebou. Na výběr je nyní dalších 10 nových odstínů.

 

Express Nail Colour Remover 2020

Šetrný odlakovač na nehty bez acetonu jednoduše a jemně odstraní i ten nejodolnější lak, a navíc vaše nehty nebude vysušovat. Nyní přichází oblíbený Express Nail Colour Remover ve větším balení a s novou vůní. 

Odlakovač na nehty ALCINA, cena 180Kč, 125ml

Tipy pro profesionální manikúru:

Perfektní základ

Chcete-li nehty optimálně připravit pro aplikaci barvy, použijte nejprve podkladovou vrstvu Healthy Look Base Coat. Tím docílíte hladšího a rovnoměrnějšího povrchu nehtů a eliminujete jejich případný žlutý odstín. Podkladová vrstva zároveň ochrání vaše nehty před zabarvením, což oceníte zvláště před aplikací barevných laků.

Vyhlazující podkladový lak ALCINA, cena 160Kč, 5ml

Perfektní finiš

Po aplikaci barvy je vhodné nanést ještě rychleschnoucí svrchní vrstvu Quick Dry Top Coat. Tato vrstva nejenže uzavře barevný lak a díky patentované receptuře prodlouží jeho trvanlivost, ale také dodá nehtům dokonalý lesk.

Rychleschnoucí Top Coat ALCINA, cena 160Kč, 5ml

K dostání od května v salonech spolupracujících se značkou ALCINA

Související články