Učesaná neučesaná s Invisiblewear® - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Učesaná neučesaná s Invisiblewear®

Učesaná neučesaná s Invisiblewear®

autor: estation

Účesy, které vypadají, že jste vstala a jen vlasy nepořádně stáhla do culíku jsou pořád v módě. Nedbalá elegance, přirozenost a osvobození od komplikované každodenní rutiny – to jsou základní kameny řady Paul Mitchell® Invisiblewear®. Odložte složité stylingy a užijte si pocit svobody!

Invisiblewear® Memory Shaper™ 

Nedbalá definice. Poddajná paměť. 

Vytvořte si účes, který není příliš upravený, navíc s obnovitelnou pamětí a bohatým leskem. Tento gel na vlasy, který je ideální pod fén nebo na suché vlasy pro přirozený finiš, vytváří bez námahy nedbalý vzhled vlasů. Lehká receptura je naplněna laskavcem, který zanechává vlasy na dotek hebké pro lepší ovladatelnost.

250 ml, 599 Kč, 21,78 €

Invisiblewear® Pump Me Up™ 

Texturovací pudr pro okamžitý objem. 

Texturovací pudr přináší okamžitě úžasný objem jemným a zplihlým vlasům. Rychle a snadno ho nanesete ke kořínkům, kde posílí objem vlasů, takže vypadají neuvěřitelně hustě a plné života. Nebuďte smutná ze svých jemných vlasů – dopřejte jim sexy, tajnou vzpruhu s Invisiblewear® Pump Me Up™. 

10 g, 785 Kč, 32,55 €

Invisiblewear® Undone Texture Haispray

Okamžitá textura. Přirozený objem

Tento texturizační lak na vlasy okamžitě přináší sexy, neotřelou texturu a objem. Zjemňuje a dodává život zplihlým, jemným vlasům a dodává přirozený pohyb a vzhled vlasů druhého dne. Superlehká receptura je naplněna laskavcem, který změkčuje prameny pro lepší ovladatelnost.

197 ml, 705 Kč, 25,64 €

V prodeji v kadeřnických salonech nebo na eshop.paulmitchell.cz

www.paulmitchell.cz/salony

Související články