Letošní léto patří BIO opalovacím krémům - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Letošní léto patří BIO opalovacím krémům

Letošní léto patří BIO opalovacím krémům

autor: estation

Bio opalovací krémy Butterbean Organics propojují 100% přírodní složení, funkčnost a uživatelský komfort

Slunce. Jeho paprsky dokáží zahřát, dodat energii, naladit nás do pozitivní nálady… Ovšem jak známo, v nadměrné intenzitě mohou i škodit. Užívejte si sluncem projasněných dnů s radostí, bez obav z rizikového UV záření! Spolehlivými spojenci pro přírodní bezpečnou ochranu pokožky jsou bio opalovací krémy Butterbean Organics. Jejich recepturu tvoří pouze bio másla a oleje, které napomáhají ochraně kůže a pečují o ni. Ochranu proti UVA i UVB záření poskytuje čistý zink oxide.

Minerální UV filtr zink oxide na rozdíl od syntetických opalovacích krémů a UV filtrů neproniká do těla, ale vytváří na jeho povrchu ochrannou vrstvu, která škodlivé záření odráží a rozptyluje, aniž by organismus jakkoliv zatěžovala. A to je výtečné řešení, protože existují studie poukazující na podezření, že některé syntetické UV filtry jsou pod vlivem UV záření nestabilní, mohou být toxické, působit jako tzv. hormonální disruptor, narušovat tak např. plodnost, být karcinogenní či poškozovat vnitřní orgány. Řada syntetických UV filtrů navíc ničí životní prostředí, mimo jiné fatálním způsobem likvidují korálové útesy. Letos se proto pro zákaz prodeje i používání opalovacích krémů s oxybenzonem, oxinoxatem a dalšími syntetickými ingrediencemi rozhodli například na tichomořském ostrově Palau. Naopak zelenou dostávají ekologické přípravky chránící kůži před sluncem, jako jsou právě bio opalovací krémy Butterbean Organics.

Unikátní recepturu opalovacích krémů Butterbean vyvinula v USA Summer Brown, maminka pěti dětí, která hledala bezpečnou sluneční ochranu pro své ratolesti. Propojila znalosti přírodních ingrediencí, jako je raw bambucké máslo, včelí vosk a blahodárné oleje, s unikátní technologií zpracování, jež krásně rozprostře minerální UV filtr tak, aby poskytoval bezpečnou ochranu a zároveň nevytvářel nevzhledný bílý film. Obsah rostlinných olejů zajišťuje péči o pokožku namáhanou nejen sluncem a pískem, ale i mořskou či chlorovanou vodou a navíc je zárukou voděodolnosti.

Butterbean Bio krém na opalování Original SPF 30 (89 ml)

100% přírodní bio opalovací krém, vyrobený z účinných za studena lisovaných rostlinných olejů a másel, je vhodný pro celou rodinu. Pyšní se nejvyšším obsahem certifikovaného organického a fair-trade kokosového oleje a bambuckého másla, které jsou známé pro silně hojivé a regenerační účinky. Díky krémové konzistenci se nádherně roztírá, nezanechává bílý film a po jeho použití je pleť krásně vyživená. Včelí vosk od lokálního dodavatele přidává krému vonný dotek sladkosti. Sluneční ochranu zajišťuje minerální UV filtr oxid zinku získávaný v Belgii (certifikát Eco-cert).

Butterbean Bio krém na opalování Original SPF 30, cena 545kč

Butterbean Bio krém na opalování s pumpičkou Simple SPF 30 (118 ml)

100% přírodní bio opalovací krém s polotekutou konzistencí poskytuje bezpečnou sluneční ochranu pro celou rodinu. Skvěle se aplikuje a roztírá i na velké plochy těla, nezanechává bílý film. Kromě nejkvalitnějšího raw bio kokosového oleje obsahuje bio olivový, slunečnicový a jojobový olej, které přispívají k ochraně a výživě pokožky. Je voděodolný (80 minut) a není parfemovaný – jeho vůně pochází výhradně z použitých panenských olejů a másel. Včelí vosk od lokálního dodavatele přidává krému vonný dotek sladkosti. Sluneční ochranu zajišťuje minerální filtr oxid zinku získávaný v Belgii (certifikát Eco-cert).

Butterbean Bio krém na opalování s pumpičkou Simple SPF 30, cena 645kč

Butterbean Bio ochranná tyčinka na opalování Sport SPF 30 (29 ml)

100% přírodní bio opalovací krém v šikovném aplikátoru se bez problémů vejde do kapsy či kabelky. Hodí se na nos, tvář, uši či jakoukoliv jinou část těla, kterou potřebujete ochránit před slunečními paprsky. Skvěle se nanáší, snadno se roztírá a nezanechává bílý film. Kromě nejkvalitnějšího raw bio kokosového oleje obsahuje také bio karnaubský, olivový a jojobový olej, které přispívají k ochraně a výživě pokožky. Sluneční ochranu zajišťuje minerální filtr oxid zinku získávaný v Belgii (certifikát Eco-cert). Butterbean Bio ochranná tyčinka poskytuje bezpečnou, efektivní a pohodlnou sluneční ochranu v recyklovatelném, biologicky odbouratelném balení.

Butterbean Bio ochranná tyčinka na opalování Sport SPF 30, cena 495 Kč

Související články