Když máte chuť udělat si radost - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Když máte chuť udělat si radost

Když máte chuť udělat si radost

autor: estation

Všichni to známe. Jsou prostě dny, kdy si chceme něco koupit. Něco, co nepotřebujeme. Někdo si chce udělat radost, někdo nutně potřebuje novou kosmetiku, další si prostě nemůže pomoct.

Každý z nás má své vlastní, jedinečné důvody. My vám představujeme svatou trojici, která vás kdykoliv zachrání ze spárů šíleného „ale co si vlastně koupit“? Kousky, které potěší, budou vás hýčkat a vždycky na ně najdete místo. 

Na každý stůl, do každé koupelny

Awapuhi Moisture Mist® intenzivně hydratuje díky havajskému divokému zázvoru, spirulině a extraktu z planktonu, bohatém na aminokyseliny a vitamíny. Osvěžující vůně okurky a melounu s jemnými květinovými tóny vám vykouzlí úsměv na rtech u každé aplikace. A že jich bude. Awapuhi Moisture Mist® totiž můžete používat ve velkorysém množství nejen na vlasy, ale i na pleť a celé tělo. Není to přesně to, co teď potřebujete?

Pro chvíle, které za to stojí

Napusťte si vanu, zapalte svíčky, nalijte skleničku svého oblíbeného prosecca a ponořte se do světa sebelásky. Ještě moment – nezapomeňte na Lavender Mint Deep Conditioning Mineral Hair Mask. Pečující minerály z francouzského jílu vlasy hloubkově opečovávají a hydratují vyprahlé prameny. Vůně levandule, máty a čajovníkového oleje pak nádherně zklidní vaše smysly. Tento nákup rozhodně stojí za to.

Svůdce

Kdo zná Texturizing Sea Spray®, ví, o čem je řeč. Vůně, která vám rozšíří panenky a podlomí kolena. Aplikace tak jednoduchá, že vám dojde dech. Textura, ze které se vám začnou potit dlaně. Tentokrát si domů přinesete mazlíčka, který vás jen tak neomrzí.

Produkty v prodeji v kadeřnických salonech www.paulmitchell.cz/salony

nebo na oficiální e-shopu Paul Mitchell® eshop.paulmitchell.cz

Související články