Kosmetika z bio kokosového oleje ideální nejen na léto - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Kosmetika z bio kokosového oleje ideální nejen na léto

Kosmetika z bio kokosového oleje ideální nejen na léto

autor: estation

Prémiový kokosový olej je jedna z top věcí, které můžete dopřát pokožce vašeho dítěte. A jen ten nejlepší kokosový olej z trvale udržitelných zdrojů je hlavní složkou kosmetiky Kokoso baby. Během nadcházejícího léta ho využijete nejen pro péči o nejjemnější pokožku vašeho maličkého, ale díky jeho multifunkčním vlastnostem ho oceníte i jako pečující olej po slunění. O pohodlí vašeho miminka i vaší pleti v letních dnech se postarají i mycí gely a tělová mléka Kokoso baby s výjimečně lehkým složením prostým jakýchkoliv škodlivostí. Kokoso baby je prostě přírodní.

Panenský kokosový olej se získává z prvního lisování za studena z dužiny vyzrálého kokosového ořechu. Téměř 40 % kokosového oleje tvoří kyselina laurová, která má silné antibakteriální účinky a na pokožce funguje doslova jako antibiotikum proto bakteriím způsobujícím akné. 

Kromě toho kokosový olej obsahuje vitaminy A, D, E a K. Podporuje přirozenou imunitu, čehož se využívá v kosmetice i potravinářství. Můžete s ním vyživit pokožku po dni stráveném na slunci nebo u moře, můžete se s ním odlíčit, vyčistit si zuby, použít ho jako balzám po holení, natřít s ním pleť jako prevenci akné, použít jej jako kondicionér na poškozené a suché vlasy nebo jako místo krému na čerstvé tetování, skvěle působí i proti herpes virům na pásovém oparu či jako intimní mycí olej. Zkrátka a jednoduše, jeho využití je velmi všestranné a ocení ho nejen pokožka vašeho miminka, ale i celá rodina. Olej od Kokoso baby je navíc v bio kvalitě, takže jeho získávání proběhlo v souladu se všemi pravidly udržitelného zemědělství.

A jak vznikla značka Kokoso baby? Když se Lauren s manželem stali rodiči, objevili zázračné vlastnosti kokosového oleje. A aby vždy měli jistotu jeho prvotřídní kvality a etického získávání, rozhodli se pustit do podnikání právě pod značkou Kokoso baby, kosmetikou vyráběnou jen z toho nejlepšího kokosového oleje, protože pro své děti chtěli to nejlepší. A to se jim nakonec podařilo: vyhráli v soutěži Boots – Inspirováno dítětem. Olej používaný při výrobě Kokoso baby je vždy v raw kvalitě a celý proces výroby je etický a cruelty-free. Pozadu nejsou ani obaly, které jsou recyklovatelné. Sprchové gely Kokoso baby navíc teď seženete v nových praktických obalech z recyklovaného plastu s pumpičkou, takže jejich používání bude ještě pohodlnější. 

Objevte s námi novinky Kokoso baby pro letošní léto!

KOKOSO BABY BIO KOKOSOVÝ OLEJ

Pleť vašeho miminka může zůstat jemná a hydratovaná díky prémiovému kokosovému oleji v BIO kvalitě. Čistý kokosový olej využijete jako tělové máslo, balzám na dětský zadeček, na rty nebo těhotenské bříško. Výjimečně vhodný je pro péči o pokožku vysílenou letním sluncem. Je vhodný pro děti od narození i na ekzematickou pokožku. K dostání je i v malém cestovním balení. Přirozená teplota tání kokosového oleje je 24 °C. Skladujte jej proto mimo přímé slunce a v teplém počasí jej v kabelce pro jistotu udržujte víčkem nahoru. 

Cena: 320 Kč / 200 ml nebo 210 Kč / 83 ml

KOKOSO BABY DĚTSKÉ TĚLOVÉ MLÉKO

Jemná směs prémiového kokosového a mandlového oleje dává vzniknout lehkému tělovému mléku. Obsahuje také rostlinné cukry, které obnovují přirozenou ochranu pokožky a pomáhají jí udržet si potřebnou vlhkost. Luxusní tělové mléko je vyrobeno z 99 % z přírodních složek a je veganské. Použít jej můžete na novorozené miminko i na svoji pokožku se sklony k ekzémům nebo přesušování. Hebké tělové mléko nechává pokožku dokonale jemnou. Obal je z recyklovaných lahví od mléka. Na výběr jsou dvě varianty, zcela bez parfemace nebo jen s velmi jemnou, přírodní kokosovou parfemací.

Cena: 360 Kč / 190 ml

KOKOSO BABY JEMNÝ DĚTSKÝ MYCÍ GEL NA TĚLO I VLÁSKY

V dětském mycím gelu na tělo i vlásky najdete řadu vyživujících složek, které jsou z 98 % přírodního původu a minimálně 79 % jich je z BIO produkce. Jemně a bezpečně, bez alergenů, vyčistí citlivou pleť vašeho miminka. Kromě kokosového oleje v něm najdete jemné bublinky rostlinného původu a zklidňující aloe vera. Pokožka i vlásky tak budou čisté a přitom krásně hebké. Balení jemně, přírodně kokosově parfemovaného gelu je nyní nově v obalu z recyklovaného plastu a praktickou pumpičkou.

Cena: 280 Kč / 200 ml

Dárková balení nyní ve zvýhodněných setech!

Všechny skvělé produkty od Kokoso baby nyní pořídíte v dárkových setech, které udělají radost vaší nejlepší kamarádce, sestře nebo oblíbené kolegyni z práce. V nabídce jsou sety určené pro novorozeňátka i větší děti, speciální set můžete pořídit děťátku, které má problémy s citlivou pokožkou hlavy, na níž se v kojeneckém věku tvoří seboroické šupinky. Díky přírodní kosmetice Kokoso baby jim konečně budete moci dát definitivní sbohem!

 

KOKOSO BABY DÁRKOVÝ SET PRO NOVOROZENCE

V balení najdete malé balení BIO Kokosového oleje, jemný dětský mycí gel na tělo i vlásky bez parfemace a dětskou konjakovou houbičku. Konjak je 100% přírodní materiál, díky němuž jemně vyčistíte i nejcitlivější místa na tělíčku novorozeného miminka.

BIO Kokosový olej (83 ml) + Jemný dětský mycí gel na tělo i vlásky Bez parfemace (200 ml) + Konjaková houbička, cena: 670 Kč. Hodnota balíčku je 750 Kč.

KOKOSO BABY DĚTSKÝ DÁRKOVÝ SET

V krásné dárkové krabičce objevíte dětské tělové mléko s parfemací, jemný dětský mycí gel na tělo i vlásky s parfemací a dětskou konjakovou houbičku. 100% přírodní nedráždivá vlákna konjaku se díky svým antioxidačním vlastnostem postarají o pokožku miminka.

Dětské tělové mléko s parfemací (190 ml) + Jemný dětský mycí gel na tělo i vlásky s parfemací (200 ml) + Konjaková houbička, cena: 810 Kč. Hodnota balíčku je 900 Kč.

KOKOSO BABY DĚTSKÝ DÁRKOVÝ SET PRO KRÁSNOU HLAVIČKU

Pokud vaše dítě trápí šupinky ve vlasech, se setem ve složení BIO Kokosový olej, krém na šupiny ve vlasech a dětský přírodní kartáč se jich zbavíte snadno a rychle. Kartáč Kokoso baby je vyroben z bukového dřeva a kančích štětin, které jsou jemné vůči citlivé vlasové pokožce a zároveň vlásky účinně rozčešou. 

BIO Kokosový olej (83 ml) + Happy Scalp – Krém na šupiny ve vlasech (25 ml) + Dětský přírodní kartáč. cena: 680 Kč. Hodnota balíčku je 760 Kč.

Made for Moms  www.madeformoms.cz – výběrový online concept store pro těhotné i maminky s prémiovou přírodní kosmetikou, módou a designovými kousky, které ulehčí těhotenství i mateřství.

Zároveň oficiální distributor značek Bloom and BlossomKokoso BabyTajinebananeLIP Intimate Care , NuRoo a Nipper and Co. pro Českou republiku.  

Související články