Nové přírodní pečující produkty Antonia Burrell rozjasní vaši pleť i mysl - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Nové přírodní pečující produkty Antonia Burrell rozjasní vaši pleť i mysl

Nové přírodní pečující produkty Antonia Burrell rozjasní vaši pleť i mysl

autor: estation

Starosti, únava, zhoršující se životní prostředí, stres, povinnost nosit na obličeji roušky a další aspekty současné náročné doby se na naší tváři podepisují možná výrazněji, než bychom chtěli. Rozjasněte pleť, a tím i svou mysl, vraťte jí vitalitu a perfektní kondici s přírodním krémem či  pleťovým elixírem Antonia Burrell Holistic Skincare.  Produkty této britské značky dokáží běžnou kosmetickou rutinu proměnit v opravdový rituál plný péče, hýčkání, zklidnění a duševní pohody. 

Antonia Burrell – Cream Supreme RICH – 100% přírodní krém s retinolem

100% přírodní hydratační výživný krém obsahuje rostlinnou alternativu retinolu (vitaminu A), který pleť výrazně omlazuje a oživuje. Společně s dalšími účinnými složkami docílí bezchybné a zářivé pleti bez vrásek a nedokonalostí. Extrakt řasy Chlorella vulgaris coby přírodní prebiotikum poskytuje pleti tu nejvyšší možnou výživu a napomáhá dosáhnout celkového zlepšení její textury a kvality. Krém je bohatý také na karotenoidy, které působí jako antioxidant, chránící pleť před škodlivými agresory. Je vhodný pro všechny typy pleti a perfektní i jako výživná noční péče.

Cena 1900 Kč, 50 ml

Antonia Burrell – Universal Glow Elixir – 100% přírodní pleťový elixír 

Zdokonalující pleťový elixír je plný účinných rostlinných výtažků a extraktů ze zelených a hnědých mořských řas (včetně téměř zázračné složky Marine Bamboo, udržitelným způsobem získané z hnědých řas Himanthalia Elongata), které působí v boji proti škodlivým vlivům životního prostředí. Zabraňují poškození pokožky UVA a UVB zářením, ale také chrání pleť před znečištěním a negativními účinky modrého světla, jehož zdrojem jsou moderní technologie. Sérum tak zabraňuje předčasnému stárnutí pokožky, pleť rozjasní, hydratuje, zdokonaluje a ozdravuje.

Cena 1350 Kč, 30 ml

Veškerý sortiment lze zakoupit v e-shopu www.myskino.cz, nebo v butiku Myskino na Vinohradské tř. 24 na pražských Vinohradech.

Myskino butik: Vinohradská 24, Praha 2

www.myskino.cz

www.facebook.com/myskino

www.instagram.com/myskino.cz

Související články