Královská rodina slaví nový přírůstek – mladistvý a svěží bergamot - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Královská rodina slaví nový přírůstek – mladistvý a svěží bergamot

Královská rodina slaví nový přírůstek – mladistvý a svěží bergamot

autor: estation

Zpomalení příznaků stárnutí pleti je snem mnoha žen a česká značka Saloos jim nabízí 100% přírodní řešení s pomocí vzácných anti-age olejů v luxusní Bio Královské péči. 

Oblíbená řada Bio Královská péče se dočkala třetího vznešeného zástupce Argan & Opuncie – Bergamot. Nejmladší přírůstek královské rodiny je ideální svěží péčí nejen pro mladou pleť. Nechte vyniknout svou krásu s drahocenným bio opunciovým olejem, který účinně pomáhá s prvními mimickými vráskami, zpevňuje a zvýrazňuje kontury obličeje.

Sexy, účinné a voňavé

Neodolatelně pružnou a vitalitou oplývající pleť zajistí Extra bio arganový olej s vysokým podílem aktivních látek pro intenzivní hydrataci a výživu. O voňavou relaxaci se s radostí postará bio bergamot s kapkou bio meduňky, který vévodí dokonalé kombinaci přírodních pleťových olejů svou sexy optimistickou vůní a unikátní schopností regulovat mastnotu. Pečlivě vybrané složení mimořádně prospívá mladé pleti se sklonem k akné a nedokonalostem.

Bio Královská péče Argan&Opuncie Bergamot hravě nahradí vyživující pleťový krém. Stačí nanést 2-4 kapky na vyčištěnou, mírně navlhčenou pleť jako podklad pod make-up nebo hloubkově regenerační noční péči. Vaše pleť bude nejen nádherně rozzářená, svěže mladistvá, navíc si díky 100% přírodní energizující vůni vychutnáte svou magickou chvilku aromaterapie.

Poznejte to nejlepší z přírody

Vyzkoušejte i další skvosty z naší Bio Královské péče Argan & Opuncie – Růže, luxusního přírodního pomocníka na vyhlazení vrásek a rozzáření pleti s okouzlující damascénskou růží. Pokud jste milovníky levandule, vaši pleť i srdce potěší zklidňující Argan & Opuncie – Levandule s božskou vůni francouzské Provence.

100% Bio Královská péče Argan&Opuncie Bergamot je s láskou vyrobena v České republice a obdržela nejvyšší možnou českou certifikaci pro bio kvalitu – CPK Bio.

100% Bio Královská péče Argan&Opuncie Bergamot, 20 ml

Více o produktech na www.saloos.cz

Související články