Léto patří barvám a této vlasové péči - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Léto patří barvám a této vlasové péči

Léto patří barvám a této vlasové péči

autor: estation

Hledáte, čím ozvláštnit váš odstín hnědých vlasů? Toužíte po blond vlasech bez žlutého nádechu? Pak vyzkoušejte tyto novinky.

Oblíbené přípravky Plantur 39 s obsahem vysoce účinného kofeinu zabraňujícímu vypadávání vlasů přicházejí také v barevných variantách. Řady Color Brown a Color Silver pomáhají zachovat zářivou barvu vlasů a překlenout tak třeba období mezi návštěvami kadeřníka. 

 

Plantur 39 Color Brown

Color Brown Fyto-kofeinový šampon 

Šampon Plantur 39 Color Brown zajistí sytější a zářivější hnědý odstín, který navíc bude s každým dalším mytím vlasů intenzivnější. Při každém umytí se totiž na povrchu vlasu pigmenty hromadí a výsledná barva se tak zesiluje. Šampon také pomůže zakrýt první šediny či světlé kořínky. Díky kofeinovému komplexu pak aktivuje vlasové kořínky a předchází tak vypadávání vlasů v období menopauzy.

Použití: Naneste šampon do mokrých vlasů a vmasíruje. Nechte působit 2 až 5 minut podle požadované intenzity barvy. Důkladně opláchněte.

Color Brown Fyto-kofeinový šampon, cena 298 Kč, 250 ml

 

Color Brown balzám

Barevný balzám s kofeinovým komplexem Plantur 39 Color Brown zvyšuje účinek šamponu a výsledný hnědý odstín vlasů je tak ještě zářivější. Vlasy jsou po použití lesklejší, hebčí a snadněji se rozčesávají.

Použití: Balzám naneste do vlasů (od kořínků ke konečkům) a vmasírujte jej. Nechte působit 2 až 5 minut podle požadované intenzity barvy. Důkladně opláchněte.

Color Brown balzám, cena 208 Kč, 150 ml

 

Plantur 39 Color Silver

Color Silver Fyto-kofeinový šampon

Jsou vaším snem krásné blond vlasy bez žlutého nádechu? Ideálním řešením jsou přípravky Color Silver. Plantur 39 Color Silver Fyto-kofeinový šampon snižuje s každým mytím u blond, zesvětlených nebo šedých vlasů nežádoucí žlutý nádech a barva vlasů se postupně stává studenější a stříbrnější. Při každém mytí se na povrchu vlasu silné fialové pigmenty hromadí a výsledek je tak intenzivnější. Jedná se o šetrnější alternativu ke klasickému barvení, při němž často dochází k narušení struktury vlasu. Šampon obsahuje aktivní fyto-kofeinový komplex, který předchází vypadávání vlasů v období menopauzy.

Použití: Naneste šampon do mokrých vlasů a vmasírujte. Nechte působit 2 až 5 minut podle požadované intenzity barvy. Důkladně opláchněte.

Color Silver Fyto-kofeinový šampon, cena 298 Kč, 250 ml

Color Silver balzám

Plantur 39 Color Silver balzám s kofeinovým komplexem zvyšuje účinek šamponu a barva vlasů je tak ještě zářivější. Vlasy jsou po použití lesklejší, hebčí a snadněji se rozčesávají.

Použití: Balzám naneste do vlasů (od kořínků ke konečkům) a vmasírujte jej. Nechte působit 2 až 5 minut podle požadované intenzity barvy. Důkladně opláchněte.

Color Silver balzám, cena 208 Kč, 150 ml

K dostání v drogeriích, lékárnách a vybraných salonech. 

 

Související články