Dopřejte dovolenou i vaší pleti - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Dopřejte dovolenou i vaší pleti

Dopřejte dovolenou i vaší pleti

autor: estation

Jestliže si užíváte dny zaslouženého odpočinku, nebo jste již po dovolené, o pleť se musíte starat stále. Abyste ji ochránili, dodali potřebnou svěžest a jas, či udrželi krásné opálení, přidejte si do vaší sezonní kosmetické výbavy kvalitní a funkční přípravky od renomované francouzské značky ORLANE.

Opálení co nejdéle

Přejete si, aby vaše pleť zůstala déle tak opálená a zářivá? Známe pár produktů, které to dovedou! Například bronzující pudr Orlane. Pečující pudr propůjčí vaší pleti neodolatelné bronzové opálení a zářivý vzhled. Výborně se hodí i pro zralou pleť. Zásobí ji potřebnými vitamíny a zakryje vrásky. Ochraňuje také před dehydratací a předčasným stárnutím. Bronzující kompaktní pudr BRONZING PRESSED POWDER ORLANE vytvoří dojem přirozeného opálení vaší pleti i bez sluníčka. Pyšní se sametovou strukturou, a navíc nevysušuje pleť. Decentně zakrývá vrásky, pigmentové skvrny či drobné nedokonalosti a sjednocuje tón pleti. Ta působí rozjasněným dojmem a je sametově hebká.

Bronzující pudr dostupný ve třech odstínech, cena 1090 kč, 31 g

 

Hlavně multifunkčně

Vaše pleť bude zářit jako slunce po použití bronzujícího pudru a tvářenky v jednom. Vytvaruje a zvýrazní rysy a dodá pleti matný a přirozený vzhled. Multifunkční bronzující pudr POWDER MULTI SOLEIL obsahuje v jedné paletce čtyři různé odstíny. Je možné ho použít jako pudr či tvářenku k projasnění a zvýraznění požadovaných částí obličeje. Pro sjednocený tón pleti a sametově matný vzhled.

Pudr Multi Soleil, cena 945 Kč, 12 g

Péče po slunění

Slunce však nejen opaluje, ale i vysušuje a způsobuje pigmentové skvrny a vrásky. Proto přichází na řadu hyaluronový koncentrát ORLANE SUPRADOSE. Čistý koncentrát Supradose s kyselinou hyaluronovou pleť hydratuje, obnovuje, zpevňuje a vyhlazuje vrásky, čímž minimalizuje škody. Nabízí účinnou a dostupnou péči, která vychází z nejmodernějších vědeckých poznatků.

Čistý koncentrát Supradose s kyselinou hyaluronovou, cena 1190 Kč, 15 ml

Speciální tip 

Společnost ORLANE se inspirovala výzkumem faktorů buněčného růstu oceněným Nobelovou cenou za medicínu. Péče proti stárnutí Anagenèse je inovací této ikonické řady z roku 1988. Tato kosmetika je díky své dostupné ceně určená všem ženám. Anagenèse je první kosmetikou, která stimuluje produkci růstových faktorů epidermu kmenovými buňkami v hnědé tukové tkáni a zrychluje nápravný proces DNA. Všechny produkty tohoto programu obsahují také Komplex B21 Bio-Energic®. Výrobky ORLANE Anagenèse dodají vaší pleti obnovu a okamžité zkrášení. Redukují vrásky a linky a zpevňují kontury. Vaší pleti také prospěje správná dovolená u moře.

Související články