Darujte svým nejbližším to nejcennější z přírody - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Darujte svým nejbližším to nejcennější z přírody

Darujte svým nejbližším to nejcennější z přírody

autor: estation

Rozhodli jste se, že letos už opravdu darujete něco praktického a zároveň originálního? Vyjádřete svou lásku blízkému novými Saloos dárkovými kazetami, které představují to nejlepší z přírody pro nezapomenutelné rozmazlování těla i duše. Těšit se můžete hned na několik osvědčených kombinací nejoblíbenějších produktů, které udělají radost při každé příležitosti.

Dopřejte luxusní hýčkání celého těla

Když o tělo pečujeme s láskou, několikanásobně nám to v budoucnu oplatí. Něžné dotyky ve spojení s úžasnými vůněmi navodí celkovou harmonii a podpoří přirozenou sebelásku.

S čím rozhodně nešlápnete vedle, to je maximálně hydratační Bio Ricinový olej pro bezchybnou pokožku bez jizvičky, dlouhé a husté řasy i obočí. Výborně jej doplňují Bio Aloe vera olej pro hydrataci suché pokožky nejen po opalování a Bio tělový a masážní olej Devatero kvítí, který skvěle uvolňuje bolavá záda a svaly, navíc pomáhá i při nachlazení.

Ricin & Aloe vera & Devatero kvítí, cena 350 Kč

Máte doma sportovce nebo vyznavače zdravého životního stylu? Potěšte ho Hořčíkovým olejem proti křečím a svalové únavě, bio tělovými a masážními oleji Lymfa fit pro správnou funkci lymfy a Body fit, který v mžiku zregeneruje bolavé svaly a klouby nejen po sportovním výkonu.

Hořčík & Lymfa & Body, cena 368 Kč

 

Těšíte se v rodině novému přírůstku? Překvapte maminku setem užitečných přírodních pomocníků  s Mandlovým olejem, Dětským měsíčkovým olejem a Bio Aloe vera olejem, které představují tu nejjemnější péči od narození až do dospělosti a šetrně tak pečují o citlivou pokožku miminka i maminky.

Mandlový & Dět. měsíčkový & Aloe vera, cena 331 Kč

Vyjádřete obdiv pleťovými klenoty

Každá žena si zaslouží být opečovávaná tou nejkvalitnější bio kosmetikou s luxusní 100% přírodní vůní. Dopřejte babičce, mamince, sestře nebo kamarádce nádherný rituál krásy s neopakovatelným aromaterapeutickým zážitkem.

Skutečně královský rituál darujete s Bio královskou péčí Argan & Opuncie – Růže se vzácným olejem z bio damascénské růže a Hyaluronovým sérem, které dodávají pleti vzácné přírodní aktivní hydratující látky pro kouzelně hladkou pleť bez vrásek.

Růže & Hyaluronové sérum, cena 433 Kč

Intenzivní hydratace a regenerace se ukrývá i v dalším dárkovém balení s vysoce pěsticím Hyaluronovým sérem pro okamžité vyhlazení pleti a Extra bio Arganovým olejem, označovaným za marocké zlato pro vysoký anti-age efekt a blahodárný účinek pro pokožku, pleť i vlasy.

Argan & Hyaluronové sérum, cena 339 Kč

Úsměv vykouzlíte s luxusní rozjasňující péčí v podobě omlazujícího Bio švestkového oleje s neodolatelnou vůní a jedinečného „suchého oleje“ 100% Squalane pro intenzivní hydrataci, zjemnění pleti a zmírnění výskytu vrásek. Skvostné pleťové duo potěší každou ženu, která touží po čisté přírodní péči.

Švestka & 100% Squalane, cena 374 Kč

 

Pečlivě vybrané a s láskou vyrobené dárkové kazety jsme ušili na míru všem milovníkům přírodní kosmetiky. Obsahují pouze 100% přírodní suroviny, které jsou šetrné k pokožce, přírodě a navíc veganské.  Nečekejte až na Vánoce nebo jinou speciální příležitost, potěšit své milované originálním dárkem můžete již dnes.

www.saloos.cz

Související články