Jak najít nejideálnější balzám na rty? Seznamte se s Crazy Rumors - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Jak najít nejideálnější balzám na rty? Seznamte se s Crazy Rumors

Jak najít nejideálnější balzám na rty? Seznamte se s Crazy Rumors

autor: estation

Pokud je ještě neznáte, seznamte se s ručně vyráběnými balzámy na rty, které jsou sice malé, ale za to s velkou osobností. S balzámy Crazy Rumors se vaše smysly ocitnou na divoké dráze. Vyberte si ten pravý pro vás z široké palety úžasných chutí a vůní, ať už hledáte klasické, zábavné či netradiční kombinace plné invence.

Co víc si od balzámu přát

Díky unikátní receptuře nejsou balzámy mastné, řídké ani voskové konzistence a přitom se skvěle roztírají. Obsahují vyváženou směs čistých, veganských a organických složek, kvalitu potvrzují různá ocenění a certifikáty. Kombinace bambuckého másla a jojobového oleje zklidňuje rty a zajistí super hydrataci.

Složeno ze skutečných potravin

Oblíbené a lahodné příchutě jsou získávány z ingrediencí, které se řadí mezi skutečné potraviny, jako je ovoce, zelenina a další rostliny. Při výrobě nejsou používány syntetické náhražky, geneticky modifikované potraviny, parabeny ani lepek! A pozor, žádný z balzámů Crazy Rumors nikdy nebyl testovaný na zvířatech. To se vztahuje na všechny suroviny od jejich vzniku až po finální produkt, což potvrzuje také známka Leaping Bunny, kterou uděluje organizace Cruelty Free International.

Když je těžké vybrat příchuť, jedna je zaručeně ta pravá!

Nedávno byla uvedena hvězdná řada, která se skrývá pod názvem ZODIAC. Nová galaktická kolekce je inspirovaná souhvězdími, tarotovými kartami a vámi! Přináší zbrusu nové příchutě rozdělené pro čtyři živly, zemi, vzduch, vodu a oheň. Vyzkoušejte tyto fantastické aromatické směsi a rozsviťte své rty!

Chcete-li se dozvědět více, komplet informace na jdete na: https://www.veganbalzamy.cz/

Související články