Přirozená krása nejen pro letošní podzim. Naličte se v tónech Barry M - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Přirozená krása nejen pro letošní podzim. Naličte se v tónech Barry M

Přirozená krása nejen pro letošní podzim. Naličte se v tónech Barry M

autor: estation

Sníte o univerzální paletce očních stínů, která vás nikdy neomrzí a nevyjde z módy? Veganská kosmetická značka Barry M vám vaše přání splní.

Paletka očních stínů Bare It All vám nabídne 9 nádherných odstínů, které můžete libovolně kombinovat. Těšit se můžete na krásné barvy v přírodních tónech, které se hodí pro denní i večerní líčení. Najdete tu odstíny s třpytivým i matným efektem. Nanášet je můžete štětečkem, pěnovým aplikátorem i bříšky prstů.  Téma letošního podzimu je jasné – zdůrazněte krásu vašich očí. Ve spolupráci s make-up artistkou Dianou Vitikačovou vám přinášíme inspiraci na jemné líčení, které podtrhne vaši krásu.

Diana k vytvoření tohoto looku vybrala odstíny s bronzovým nádechem, které vaši tvář rozjasní a potrhnou přirozený půvab. Ve těchto jednoduchých krocích dosáhnete tohoto jemného a nadčasového vzhledu. 

Dokonalý základ: 

Nejdříve naneste podkladovou bázi Pixie Beauty Elixír, která vyhladí pleť a připraví ji na nanesení make-upu. Poté naneste make-up All Night Long Foundation, který sjednotí odstín vaší pleti a zakryje případné nedokonalosti.

Bronzové odstíny pro přírodní krásu:

Vaše tváře rozjasní krémový bronzer v tyčince Flawless Chisel Cheek, oči rozsvítí jemné odstíny paletky Bare It All a řasenka That’s How I Roll. Tečkou na závěr je lesk na rty That’s Swell.

Paletka očních stínů Bare It All je navržena tak, aby vyhovovala všem odstínům pleti. Krásné balení je navíc nově plně recyklovatelné.

O Barry M 

Barry M je v Anglii kultovní značkou, která téměř 40 let nabízí širokou, barevností proslulou škálu dekorativní kosmetiky a doplňků. Vystihují ji především výrazné barvy a odvaha vytvářet nové trendy. Barry M si klade za cíl přinášet vysoce kvalitní, trendy, ale zároveň také etickou kosmetiku. Proto byla značka již od svých počátků v osmdesátých letech „cruelty-free“, tedy netestuje své výrobky na zvířatech a přešla také na veganský koncept. 

Související články