Centella - hloubkové čištění ve dvou krocích od Erborian - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Centella – hloubkové čištění ve dvou krocích od Erborian

Centella – hloubkové čištění ve dvou krocích od Erborian

autor: estation

Čisticí olej a čisticí gel Centella: objevte mimořádné účinky pupečníku asijského (centella asiatica) a několika dalších výjimečných přírodních ingrediencí.

Jeden olej, jeden gel, dva kroky – vše za jedním účelem: dokonale čistou pletí!

Pupečníku asijskému, jež je běžně známý jako gotu kola, se v Koreji přezdívá tygří tráva. Legenda totiž praví, že pro jeho tišící a regenerační účinky se v jeho listech převalovaly velké šelmy, jež se zranily v bojích a rvačkách. Korejci těmto vlastnostem po staletí stoprocentně věří, a nutno říci, že oprávněně. Proto se také tato bylina stala základní surovinou pro naše čisticí přípravky.

KROK 1: čisticí olej Centella

Odstraní z pokožky i ten nejodolnější make-up, zbaví ji nečistot i přebytečného mazu a také ji pomůže zklidnit a hydratovat. A to vše díky obsahu pečlivě vybraných ingrediencí s úžasnými vlastnostmi:

  • Výtažek z pupečníku asijského, protože zklidňuje.
  • Sladký mandlový olej, protože vyživuje.
  • Slunečnicový olej, protože hydratuje.

Tento ultra jemný čisticí olej dokonale odstraní z obličeje vše, co na něj nepatří. Zároveň pomáhá udržovat pokožku přirozeně hydratovanou a zdravou, takže z ní budete mít vysloveně příjemný pocit.

Při kontaktu s vodou se jeho lehká olejová konzistence promění v mléčnou pleťovou vodu, která umožňuje rychlé odstranění make-upu (i toho voděodolného), aniž by na obličeji zůstaly jakékoli zbytky.

Aplikujte čisticí olej Centella přímo na suchou pokožku obličeje, očí, krku i dekoltu. Krouživými pohyby jemně masírujte. Následně přidejte trochu vody, vytvořte pěnu a nakonec důkladně opláchněte.

Centella čisticí olej, 180 ml: 875 Kč/32,90 EUR

KROK 2: čisticí gel

Perfektně vyčistí pleť do hloubky, poradí si i s vysoce odolnými nečistotami, navíc pak pokožku zklidní a zvláční.

Má jemnou konzistenci, která se postará o dokonalé odstranění veškerých nečistot, zároveň zanechá pleť přirozeně hydratovanou a také na první pohled rozjasněnou.

Naneste na mokrý obličej, okolí očí, krk i dekolt a krouživými pohyby masírujte pokožku. Poté důkladně opláchněte.

Centella čisticí gel, 180 ml: 760 Kč/28,60 EUR

Související články