Gabriella Salvete – zlatý důl v kosmetice! - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Gabriella Salvete – zlatý důl v kosmetice!

Gabriella Salvete – zlatý důl v kosmetice!

autor: estation

Stát v obchodě před nekonečným množstvím kosmetických značek a nevědět, kterou si vybrat. To je noční můra mnoha žen. Proto je Gabriella Salvete zlatým dolem v pleťové i dekorativní kosmetice. Nabízí nejrůznější produkty od pleťové, dekorativní kosmetiky, řadu TOOLS s nejrůznějšími kosmetickými štětci nebo houbičkami na make-up až po různé doplňky do koupele jako jsou koupelové soli nebo dětské šumivé bomby. 

Já jsem Gabriella, ráda vás poznávám

Od roku 1992 jsou na trhu laky na nehty, které získaly nemalou oblíbenost. Sortiment se však postupem časů velmi rozšířil a my se od péče o naše nehty posouváme k péči o pleť, dekorativní kosmetice, pleťovým maskám, sprchovým gelům, nebo všemožným doplňkům z řady TOOLS s nimiž bude aplikace make-upu hračkou. Nabídka sortimentu je opravdu velmi rozsáhlá, proto je téměř nemožné, aby si některá z žen u Gabrielly nenašla svého favorita. 

 

Dokonalá relaxace i look

Gabriella nabízí mimo velkého množství dekorativní kosmetiky také oblíbenou pečující kosmetiku. Na konci minulého roku přišla s novinkami, které šokovaly většinu zákaznic. Sprchové gely pro muže, ženy i děti, pleťové masky nebo nejrůznější čisticí houbičky pro zdravou pleť. Velkým favoritem se staly plátýnkové masky ve formě rukavic nebo ponožek na ruce a nohy. K jejich použití stačí 15 minut relaxu a zrohovatělá kůže na nohách se opravdu stává minulostí. 

Jelikož Gabriella Salvete v posledních letech nepřestává překvapovat, tak už nyní se můžete těšit na novinky, které od května zakoupíte na e-shopu europarfemy.cz. Budou jimi různá rozšíření z řady TOOLS nebo pleťová séra pro omlazení a hydrataci pleti. Tím to ovšem nekončí, novinky budou postupně přibývat v průběhu celého roku, nenechte si je uniknout a sledujte značku Gabriella Salvete na europarfemy.cz.  

Související články