Pro perfektní pleť už za 7 dní - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Pro perfektní pleť už za 7 dní

Pro perfektní pleť už za 7 dní

autor: estation

Stále více z nás usiluje o větší jednoduchost, minimalismus, transparentnost. Zkrátka chceme konzumovat méně, ale kvalitněji. Tyto pohnutky již vnímáme úplně všude – na ulicích, v módě, v kosmetice, ve vaření i v mnoha našich běžných návycích.

A to, čím se řídíme uvnitř, také vyzařujeme navenek. Nebojíme se ukazovat své emoce ani ty nejhlubší touhy. Jsme doopravdy takoví, jaké nás vnímá naše okolí. Dříve jsme své šrámy a jizvy skrývali, dnes jsme na ně hrdí. Právě tyto zdánlivé nedokonalosti nás totiž definují a věrohodně vypráví příběhy našeho života.

Pojďme přijmout svou jinakost, pochopit přirozenou krásu a oslavit harmonii těla a duše.

Naše pleť si zaslouží mnohem víc než jen maskování nedokonalostí obyčejným make-upem. My v Erborian jsme již 12 let hluboce přesvědčeni o tom, že autenticky krásná pokožka – naše pokožka – je prvním krokem k většímu sebevědomí

Naše produkty se proto řídí heslem: více péče a mnohem méně krytí. Důkazem jsou BB a CC krémy s minimálním krycím efektem a v neposlední řadě i přípravek SKIN HERO, který se zcela bez tónování postará o vyhlazení a zjemnění pokožky obličeje.

My skin, my hero – ať žije moje pleť: odhalená, přirozená, perfektní!

Být sami sebou… Je to tak uklidňující být sám sebou. Cítit se dobře ve své mysli, ve svém věku, ve svém těle. Dívat se na sebe v zrcadle laskavýma očima a už nikdy nechtít tento obraz změnit. My v Erborian slibujeme, že vám s tím pomůžeme – pomůžeme znovuobjevit vaši přirozenou krásu, bezpodmínečně ji milovat a být na ni hrdí.

S make-upem nebo bez něj. Ať se na sebe podíváte ráno po probuzení nebo večer po náročném dni, mějte rádi svou pleť – jste to přece vy!

Naše hybridní péče o pleť mění pravidla hry: ERBORIAN poskytne pokožce veškerou péči, kterou potřebuje k odhalení svého plného potenciálu. 

Skin Hero: Transformace za 7 dní

Pokožka obličeje okamžitě září a den po dni je krásnější. SKIN HERO je nejnovější generace hybridních produktů péče o pleť od ERBORIAN. Je to především péče, která je soběstačná, vylepšuje pleť, není tónovaná a je bez silikonu1SKIN HERO zdokonaluje pokožku ihned po aplikaci a viditelně každý den zlepšuje její kvalitu i strukturu.

Úchvatné výsledky po 7 dnech používání

100% dotázaných2 potvrzuje, že:

  • se jejich pokožka změnila k lepšímu,
  • za zlepšením jejich pleti stojí přípravek SKIN HERO,
  • jejich pleť je teď výrazně hladší.

A to nejlepší nakonec: 87 % dotázaných3 se cítí sebevědoměji i bez make-upu. Erborian vybral pro přípravek SKIN HERO takové exfoliační enzymy, které omlazují pleť, odstraňují z ní odumřelé buňky a zároveň vylepšují její strukturu.

Cena zlata

200 let před naším letopočtem se cena ženšenu pravého rovnala ceně zlata. Ne náhodou si Erborian vybral právě tuto surovinu coby základ svých produktů péče o pleť. Jde totiž o ingredienci, která má zcela výjimečné hydratační, antioxidační a také vyhlazující vlastnosti.

SKIN HERO obsahuje komplex unikátních ingrediencí:

  • extrakt z kořene ženšenu (Panax ginseng),
  • extrakt z kořene lékořice lysé (Glycyrrhiza glabra), 
  • extrakt ze smldince chlupatého (Dioscorea villosa),
  • extrakt z kigélie africké (Kigelia africana),
  • extrakt z přesličky obrovské (Equisetum Giganteum).

K zajištění dostatečné hydratace, kterou pokožka potřebuje, jsme přidali ještě dvě důležité složky: glycerin – známý pro své jedinečné hydratační vlastnosti a kyselinu hyaluronovou, jež se postará o to, aby dodaná hydratace v pokožce zůstala.

Erborian Skin Hero, 40 ml: 1169 Kč

Okamžitě

SKIN HERO vyhlazuje a rozjasňuje pleť. Zároveň přináší dlouhodobý pocit svěží, ultra jemné, vláčné a především přirozeně krásné pokožky

Za pouhých 7 dní dojde k transformaci pleti: nerovnosti se vyhladí, struktura se zjemní a pokožka obličeje působí vysloveně hebkým dojmem. 

Po delším používání je navíc pleť zářivější a chráněná před šedým podtónem, který je typickou negativní reakcí na únavu a znečištění.

Související články