Objevte opravdu intenzivní podporu - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Objevte opravdu intenzivní podporu

Objevte opravdu intenzivní podporu

autor: estation

Léto a spolu s ním i plavková sezóna jsou za dveřmi! Což znamená, že teď je ta správná chvíle investovat svůj drahocenný čas do péče o sebe, o svou pokožku, vlasy i tělo. A právě proto vám představujeme zbrusu nový a úžasný Bloom & Blossom Lovely Jubbly – zpevňující gel na poprsí. Vysvětlíme vám, proč zrovna tento výjimečný přípravek dodá vašemu dekoltu opravdu intenzivní podporu, o kterou chtě nechtě s přibývajícím věkem přichází.

Pravdou je, že přestože je dekolt pro nás ženy nesmírně důležitý, je zároveň i oblastí, které mnohdy nevěnujeme tolik péče, kolik by si zasloužila. Přípravek Bloom & Blossom Lovely Jubbly je ale v tomto směru doslova revolucí. V jednom kroku totiž pokožku vyživí, zpevní a navíc opravdu nádherně voní. Zastavte se tedy na chvilku, sundejte podprsenku a relaxujte.

Ať už máte jen pár sekund po sprše nebo si můžete dopřát pětiminutovou masáž (což je podle nás opravdový luxus), Lovely Jubbly pokaždé splní svůj účel a věřte nám, že ho budete opravdu milovat. Je totiž doslova nabitý silnými ingrediencemi, které dodají potřebnou výživu přímo buňkám pokožky vašeho dekoltu.

Bloom & Blossom Lovely Jubbly obsahuje:

  • Koenzym Q10, který pomáhá dodávat buňkám energii.
  • Hydrogel z kdoule pro pevnou a vyživenou pleť.
  • Olej z anděliky lékařské stojí za tvarováním a zpevněním.

Pro rychlé zpevnění, výživu pokožky dekoltu a také vaši osobní relaxaci nanášejte gel každý den od prsou až po bradu – nejlépe v uzamčené koupelně, kde vás nebude nikdo rušit.

NOVÝ Lovely Jubbly, zpevňující gel na poprsí: 50 ml/910 Kč.

www.madeformoms.cz 

Související články