Žít vědomě, pečovat bezpečně - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Žít vědomě, pečovat bezpečně

Žít vědomě, pečovat bezpečně

autor: estation

Propojit vnitřní a vnější krásu! To je téma, které nás skutečně zajímá a využití super foodies neboli superpotravin v našich přípravcích to jen potvrzuje. To, co není dost dobré pro náš organismus, není totiž dobré ani pro náš zevnějšek. To, co je dobré jako výživa pro náš organismus, je totiž stejně dobré i pro náš zevnějšek. A přesně na tom stojí celý princip oolaboo, řady založené na superpotravinách.

Pravidelná konzumace superpotravin má pozitivní vliv na naši pokožku, vlasy, orgány a imunitní systém, což jednoznačně vede ke zdravějšímu a vitálnějšímu vzhledu.

V našich laboratořích se nám podařilo zapracovat veškeré jedinečné benefity superpotravin do péče o vlasy, pleť a zuby. Název této řady produktů tak nemohl být jiný než oolaboo super foodies. 

Matcha – opravdový hrdina všech superpotravin

Srdcem každého produktu z řady super foodies je superpotravina matcha – nejrafinovanější, nejstarší a také nejvzácnější typ čaje, který pochází z Japonska. Je to prostě superhrdina mezi všemi superpotravinami, a my se tak můžeme spolehnout na to, že našim vlasům, pokožce i všemu ostatnímu dodá tolik potřebnou vitalitu a zdraví.

Zatímco stále více biochemiků objevuje výhody matchy v kosmetice, potravinářský průmysl už zná potenciál této suroviny delší dobu. Matcha je totiž složka, kterou lze použít k přípravě mnoha různých pokrmů s příchutí zeleného čaje, a tak cukráři, zmrzlináři, hvězdní kuchaři a další gastronomové již nabízejí zmrzlinu matcha, lanýže matcha, čokoládu matcha, dezerty matcha, matcha latte nebo třeba matcha smoothies.

Benefity matchy na naše zdraví přitom významně převyšují přínosy běžného zeleného čaje. Hlavním důvodem je fakt, že nepijeme pouze výluh, ale konzumujeme celý list se všemi jeho živinami. Matcha je prostě superpotravina par excellence.

ORAC je absorpční kapacita volných radikálů a tu má matcha zcela výjimečně vysokou – 168.500/100 g. Díky tomu je matcha velmi silným antioxidantem a jeho antioxidační účinek je výrazně vyšší než u jiných, známějších superpotravin.

1 gram matchy k pití obsahuje:

  • 6 × více antioxidantů než goji,
  • 7 × více antioxidantů než tmavá čokoláda,
  • 15 × více antioxidantů než granátové jablko,
  • 17 × více antioxidantů než borůvky, 
  • 26 × více antioxidantů než bobule açai,
  • 50x více antioxidantů než brokolice.

Kromě antioxidantů je ovšem matcha bohatý také na bílkoviny, které jsou důležité pro zdravou strukturu našich vlasů a L-theanin. Ten má pozoruhodné zklidňující účinky na naši mysl a díky jeho kombinaci s kofeinem je matcha ideálním meditačním čajem.

oolaboo pure comfort face cream

Ochranný krém na obličej obsahuje pouze přírodní organické přísady, je doslova nabitý antioxidanty a navíc zpomaluje proces stárnutí. Je vhodný pro všechny typy pleti a obzvlášť pro tu suchou. Má příjemnou konzistenci, která se snadno vstřebává. Poskytuje sofistikovanou ochranu před vnějšími vlivy, které den co den naši pokožku ohrožují, oslabují nebo dokonce poškozují.

oolaboo super foodies PC|06 Pure Comfort Face Cream, 50 ml: 1 229 Kč.

www.eshop.oolaboo.cz

Související články