Ikonické tenisky, které unosíte ke všemu - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Ikonické tenisky, které unosíte ke všemu

Ikonické tenisky, které unosíte ke všemu

autor: estation
Speciální projekt

Módní tenisky jsou nadčasová klasika, která by neměla chybět v žádném dámském botníku. V okamžiku, kdy sportovní boty vykročily na přehlídková mola, změnila se pravidla módního diktátu a zaplavily celý svět. Poradíme vám, jak se vyvarovat módních přešlapů a jak kombinovat tenisky i s elegantnějšími outfity.

Zatímco před pár lety by tím největším módním faux-pas bylo vzít si k pouzdrové sukni dámské tenisky Vans, dnes se tyhle boty nosí všude a ke všemu. A trend potvrzují i čísla prodejů. Například minulý rok se prodej dámských tenisek zvýšil o 37 %, zatímco prodej lodiček klesl o 11 %.

Ledabylá elegance

Krajkové, pouzdrové nebo semišové šaty mohou v kombinaci s podpatky působit jako večerní outfit. Dodejte uhlazeným šatům špetku nedbalé elegance a obujte si k nim tenisky. Vsaďte na ikonické modely v černém provedení. Vkusně a ryze žensky vypadají také sportovní boty, které mají místo klasických tkaniček saténové stuhy.

Nesmrtelná bílá klasika

Pokud ve světě módy nemáte jistý krok, pořiďte si nadčasové bílé tenisky, které budou ladit s každým kouskem vašeho šatníku. Něžnými květovanými šaty počínaje a koženým křivákem konče. Jednoduché boty dokáží odlehčit také outfity s křiklavými nebo zvířecími vzory. Máte-li skříň plnou takových nepřehlédnutelných kousků, s bílými teniskami nešlápnete vedle.

Pro milovnice barev

Potrpíte si na jednoduché střihy a šatník máte v neutrálních odstínech? Pak se zkuste barevně odvázat alespoň při výběru bot. Sáhněte po neotřelých modelech a divokých barvách. Takové často vycházejí v limitovaných edicích a o to více jsou trendy.

Ať už dáváte přednost podpatkům, nebo máte doma desítky párů tenisek v nejrůznějších provedeních, pohodlí je na prvním místě. Výběr těch ideálních sportovních bot vám usnadní recenze od dalších teniskových nadšenců na Heurece.

Související články