Objevte kosmetickou vychytávku hollywoodských hvězd - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Objevte kosmetickou vychytávku hollywoodských hvězd

Objevte kosmetickou vychytávku hollywoodských hvězd

autor: estation

Že ji ještě neznáte? Joana Czech je jednou z těch, které stojí za bezchybnou pletí celebrit. Nyní její nejnovější produkt můžete zakoupit i v Česku, a to na e-shopu Byssine.com. Pozvání na červený koberec vás po jeho použití jistě nemine.

Joanna za sebou má hvězdnou kariéru ve Spojených státech a seznam klientů, se kterým se může pochlubit málokdo – pracovala třeba pro Annu Wintour, Cate Blanchett nebo Kim Kardashian. Je bez nadsázky celebritou beauty průmyslu. Její péče o pleť v sobě spojuje ty nejmodernější technologie a časem prověřené techniky, které se Joanna v mnoha případech naučila ještě v Polsku, kde se narodila a vyrostla. Joanna pracovala coby poradkyně nebo ambasadorka pro mnohé prestižní značky jako La Mer nebo Biologique Recherché. Stojí za masážním rollerem Joanna Czech Facia Massager, který nabízí e-shop s eco-luxusní kosmetikou.

Nepodceňujte masáž

Masáž je důležitým krokem v efektivním neinvazivní péči o pleť. Díky masáží se zrychluje cirkulace, okysličuje se svalová tkáň a výsledkem je jasnější a zdravější pleť. Může zároveň změnit tvar obličeje – pozvednout obočí, tvar spodní čelisti a zdůraznit lícní kosti. Skvělé výsledky zaznamenáte pravidelnou masáži alespoň 7 minut denně.

Materiál: hliník a pozinkovaná litina, cena: 5050 Kč

www.bysine.com

Související články