Panasonic představil první fén, který pečuje o vaše vlasy - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Panasonic představil první fén, který pečuje o vaše vlasy

Panasonic představil první fén, který pečuje o vaše vlasy

autor: estation

Nový Panasonic nanoe je daleko víc než jen fén. Je vaše druhá kadeřnice, která vlasy ošetřuje částicemi nanoe, čímž jim dodává vlhkost a tím pečuje nejen o ně, ale i o pokožku hlavy. To prostě musíte zkusit.

O tom, že fény, kulmy a žehličky naše vlasy ničí, jste pravděpodobně četli už mnoho. Panasonic však bortí pravidla a přichází s revolucí. Fénem, který místo poškození o naše vlasy pečuje. Jak? Technologie nanoe a Double Mineral, které obsahuje, dělají vlasy extra odolné poškození. Částice jsou uvolňovány z externího výstupu odděleně od proudu horkého vzduchu. Napínají kutikuly vlasu pro zdravé, lesklé a dobře chráněné vlasy. Vaše každodenní péče o krásu s ním bude nejen vylepšená, ale hlavně bez starostí.

Konec roztřepeným konečkům

Fén Panasonic nanoe snižuje poškození vlasů v průběhu času. Stačí jen dva týdny a vaše konečky budou viditelně méně roztřepené. O tom, že toto jednou dokáže pouze fén, sníme u léta. Zapomínat bychom neměli ani na vlasovou pokožku, ta dostává zvláště při fénování pořádně zabrat. Částice pro zdravé a lesklé vlasy nanoe zadržují přibližně tisíckrát více vlhkosti než ionty, což fénu umožňuje pečovat nejen o délky vlasů, ale také o pokožku hlavy. Jejíž suchost může být zdrojem mnoha nepříjemným problémům jako je svědění nebo lupy.

4 speciální režimy

Zapomeňte na tlačítka určující pouhou teplotu teplého vzduchu. U fénu Panasonic můžete přepínat mezi horkým a studeným vzduchem a nastavovat u nich různou rychlost. Přepínat lze také mezi speciálním režimy, jako je například ten na bohatou kštici, nebo s ohledem na pokožku. Režim střídání horkého a studeného vzduchu je inspirován technikou profesionálních salonů, které aplikují horký vzduch na vlasy ve směru kutikuly vlasu a poté přepnou na chladný vzduch k vychlazení. Použitím tohoto režimu kopíruje tuto profesionální techniku a dává vašim vlasům salonní úpravu přímo z domova.

Jak používat PANASONIC NANOE?

Pro bližší informace o produktu navštivte web Panasonic ZDE

Související články