Nejvoňavější mýdlo, jež probere i Šípkovou Růženku - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Nejvoňavější mýdlo, jež probere i Šípkovou Růženku

Nejvoňavější mýdlo, jež probere i Šípkovou Růženku

autor: estation

Česká značka přírodní kosmetiky Almara Soap představuje nový přírůstek do své stálé Fancy kolekce a jeho neodolatelná vůně si vás podmaní.

Nastal čas se po dlouhé zimě opět autenticky projevit, stejně jako to dělá tohle mýdlo, které svou jedinečnou osobnost před nikým rozhodně netají. Ne každé mýdlo s opojnou vůní růžové zahrady by si totiž ve svém designu trouflo spojit magicky ženskou sytě růžovou s barvou nekonečné svobody tyrkysového nebe. Wild Rose je mýdlo pro všechny odvážné holky s velkým srdcem, které se toho nebojí.

Čistota, smyslnost I nespoutanost

Ručně vyráběné designové mýdlo Wild Rose má nádherně ženskou vůní růží, která vás okouzlí svou čistotou a zároveň pohltí smyslností a hravou nespoutaností.

Co s vámi udělá vůně růží?

Růžová vůně má úžasný terapeutický účinek, dokáže báječně zharmonizovat a vyčistit hlavu, což dozajista řada žen ocení. Toto nevšední mýdlo obsahuje vysoké zastoupení rostlinných olejů, které pokožku vyživí a zaručí tak velmi jemné a hebké mytí.

O jeho výrazné barvy a krásný vzhled se postarala přírodní minerální barviva, oxid zinečnatý a zdobení růžovými květy.

Otevřete spolu s námi brány zahrady královny květin a objevte v ní svůj poklad, který stojí za to ukázat světu. Pojďte objevit svou Wild Rose. 

Související články