Užijte si vůni kostela s Chapel Factory i u sebe doma - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Užijte si vůni kostela s Chapel Factory i u sebe doma

Užijte si vůni kostela s Chapel Factory i u sebe doma

autor: estation

Po Jardins ďEcrivains, Les Cocottes de Paris či Gri Gri Parfums přichází francouzská parfémářka Anaïs Biguine se svou novou značkou Chapel Factory věnovanou vůni posvátného kadidla. Řada vůní, svíček a difuzérů je tedy přímo stvořená pro dotvoření vašich osobních svatyní. 

Parfém Heresy (Kacířství) je chladivá, tichá směs kadidla a fialkových lístků – trochu introvertní a velmi elegantní. Vůně strohého stříbřitého kadidla, které se používá k impregnaci cihel a trámů starých kostelů. Laskavá vůně, která vás vtáhne zpátky v čase. Intenzitu jí dodává černý pepř, který je ale použit jemným způsobem, který více připomíná vůni starého dřeva. Tu dále prohlubuje santalové dřevo a jemné víření pryskyřice doplněné pro úplnost použitím pačuli a vetiveru.

Parfémová voda Heresy od Chapel Factory, cena 2 370 Kč, 100 ml

Vůně svíček a difuzéru Ex voto (Podle slibu) přímo láká k meditaci. Dominuje jí esence z  klasické vykuřovací směsi Bakhoor, kterou obvykle tvoří vzácná dřeva napuštěná éterickými oleji, pryskyřicí, ambrou a vonnými bylinami.

Nejnovější výtvory Anaïs Biguine jsou minimalistické a příjemně intelektuální a zaujmou elegantní městské introverty. Exkluzivně je lze zakoupit v e-shopu www.myskino.cz.

 

Myskino, známý concept store zaměřený na výjimečnou i přírodní kosmetiku a niche parfémy, hledejte v centru Prahy, na Vinohradské třídě 24.

 

Kontakty

Myskino butik: Vinohradská 24, Praha 2

www.myskino.cz

www.facebook.com/myskino

www.instagram.com/myskino.cz

Související články