Kuřecí pad thai - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Kuřecí pad thai

Kuřecí pad thai

autor: estation

Fit recepty
…zkuste thajskou kuchyni

Recept na…

Kuřecí pad thai

Nechcete trávit hodiny u sporáku, ale máte pocit, že jinak si kvalitní jídlo neuděláte? omyl! Máme pro vás recept na pokrm, který vám zabere jen 15 minut! a výsledek stojí za to!

INGREDIENCE:
400 g kuřecích prsou, 1 menší hlávkové zelí, 3 vejce, 1/4 hrnku kuřecího vývaru, 2 PL sójové omáčky, 2 ČL kokosového oleje, 4 stroužky česneku, 4 PL arašídů, mořská sůl, mleté černé koření, 1 jarní cibulka, 1 zelená paprika, hrst petrželové natě, šťáva z 1 limetky/citronu

Postup:
– Hlávkové zelí očistíme a nařežeme na co nejtenčí proužky.
– Na pánvi si rozehřejeme lžičku kokosového oleje, na kterém do zlatova ugrilujeme tence nakrájená kuřecí prsa (zhruba 5–6 minut).
– Mezitím si ve větším hrnci rozehřejeme druhou lžičku kokosového oleje. Přidáme do něj nakrájenou jarní cibulku, zelenou papriku, prolisované stroužky česneku, nadrobno nakrájené arašídy, mořskou sůl a mleté černé koření. Směs minutu mícháme a následně do ní přidáme nakrájené zelí.
– Zelí podusíme 3 minuty a poté do něj přidáme rozmíchaná vajíčka. Směs za stálého míchání povaříme další 2 minuty. Potom do ní přimícháme sójovou omáčku a kuřecí vývar. Vaříme ještě 2 minuty. Nakonec do hrnce přidáme ugrilovaná kuřecí prsa a petrželovou nať.
– Před servírováním pad thai zalijeme šťávou z limetky, případně citronu.

Pořád někam spěcháte a nemáte čas přemýšlet nad tím, co během dne sníte? Víte, že si tím škodíte, ale nevíte, jak z tohoto začarovaného kruhu ven? Nebojte, nejste sama.

tip H&B

Štíhlé recepty do 15 minut
Lucia Wagnerová, ze série bestsellerů Fit recepty.
50 rychlých, nutričně vyvážených receptů, ze kterých se nepřibírá. K dostání v knihkupectvích od 333 Kč.

Zkuste věnovat přípravě zdravého jídla jen pár minut denně a uvidíte, jak se taková malá změna pozitivně odrazí na vašem zdraví a postavě.
Štíhlé recepty vám pomohou:
– žít zdravěji
– cítit se a vypadat lépe
– dopracovat se k perfektní postavě
– mít více energie na celý den
– odbourat stres
– a dokonce budou i skvěle chutnat

Související články