Antibakteriálním gelům odzvonilo, na řadu přichází čisticí spreje - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Antibakteriálním gelům odzvonilo, na řadu přichází čisticí spreje

Antibakteriálním gelům odzvonilo, na řadu přichází čisticí spreje

autor: estation

Dnes více než kdy jindy se potřebujeme chránit proti bakteriím. Co takhle stylovým sprejem, jenž navíc voní a hydratuje?

Inovativní čisticí sprej je ideální k očistě a ochraně vašeho zdraví pokaždé, kdy není možné použít vodu a mýdlo. Použijte ho v autě, letadle, městské dopravě, kanceláři nebo na nákupech. Ruce jsou po použití čisté, hydratované a příjemně voní. Díky unikátnímu složení likviduje 99,9 % bakterií a je šetrný k přírodě.

Náš moderní životní styl nás často nutí žít ve spěchu, stále v pohybu. Nechceme, abyste se starali o to, čeho se dotknete. HAAN vám dává svobodu pokračovat v prožívání nezapomenutelných zážitků a zároveň se starat o své zdraví a udržovat ruce perfektně čisté a dezinfikované.

Hydratace na prvním místě

Světová zdravotnická organizace (WHO) doporučuje, že bychom si měli mýt ruce alespoň 4krát za den. Ve společnosti HAAN ví, jak důležitá je dezinfekce rukou. Ale také nechtějí, abyste je kvůli tomu měli vysušené. Proto do receptury přidali vysoké množství aloe vera, díky kterému budete mít po použití pocit krásně jemné, hydratované a hladké ruce.

5 nádherných vůní a barev

  • Citrus Noon připomíná zářivé barvy letního poledne inspirovaného citrónovým nádechem. 
  • Sunset Fleur připomíná louku plné květin během poslední hodiny dne. 
  • Dew Of Dawn se inspiruje pocity brzkého rána a připomíná dotek čerstvě trávy.
  • Wood Night připomíná noční les a převládá dřevitými tóny. 
  • Morning Glory připomíná svěží východ slunce z přírodní krajiny, inspirované zeleným čajem a grapefruitem. 

Přesné dávkování 

U běžných gelů na trhu není možné kontrolovat dávku gelu. Pomocí rozprašovače u HAAN spreje, dávkujete přesně a tekutina velmi rychle zasychá. Vaše pokožka zůstane pouze čistá, voňavá a hydratovaná. U běžného gelu představuje jedna dávka cca 1ml gelu. S HAAN doporučujeme použít 3x dávky spreje, které obsahují 0,25ml. Oproti běžnému gelu tak ušetříte 75 % při každém použití.

Dostupné na www.aurio.cz a exkluzivně také ve FANN parfumeriích. Doporučená cena 179 Kč.

Související články