Běhání s novým moto G9 power nebylo nikdy jednodušší - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Běhání s novým moto G9 power nebylo nikdy jednodušší

Běhání s novým moto G9 power nebylo nikdy jednodušší

autor: estation

O benefitech běhání jsme snad slyšely všechny. Udržuje nás v kondici, je zdarma, vyplavuje hormony štěstí a zmenšuje velikosti oblečení. Co je k němu ale kromě kvalitních bot potřeba? Rozhodně motivující hudba v uších a aplikace krokoměru, abychom své limity čas od času mohli posouvat. Jenomže najděte telefon, který vydrží váš výkon zaznamenávat a zároveň vás motivovat! My ho našli za vás a uběhnete s ním díky jeho dlouhé výdrži i maraton!

Energie na celé dny

Moto G9 power se může pochlubit výkonným fotoaparátem a displejem, po kterém zákazníci touží, spolu s až 60hodinovou výdrží největší baterie, jaká kdy byla v telefonu Motorola zabudovaná. Působivá 6000 mAh baterie vám umožní zažít neuvěřitelnou svobodu fungovat více dní na jedno nabití bez nutnosti nošení power banky nebo nabíječky všude, kam jdete. Díky moto G9 power můžete zůstat déle dostupnými pro videohovory, sledovat více relací a bezstarostně cestovat bez obav z nabíjení.

#Afterrunselfie

Také se vám někdy při běhu objeví překrásné výhledy, které si zaslouží zvěčnit? Ať už je to příroda, nebo váš šťastný obličej při běhu, brilantní mobilní telefon od Motoroly zvládne obojí. Jde o první verzi „power“ v rámci řady moto g, kde byl přidán 64 MPx snímač s vysokým rozlišením, který poskytuje výjimečnou čistotu a přesnost barev. Technologie Quad Pixel zajišťuje, že každá fotografie bude ostrá a jasná bez ohledu na nastavení díky 4násobně vyšší citlivosti na světlo. Se senzorem hloubky ostrosti uděláte z každodenních fotografií profesionálně vypadající portréty a zachytíte drobné detaily za pomoci speciálního fotoaparátu Macro Vision, který vás dostane 4x blíže k objektu. Selfie kamera s rozlišením 16 MPx a technologií Quad Pixel3 je zárukou, že vaše selfie budou vždy vhodné na Instagram.

Nadiktujte si písničky do playlistu

Nenechte se při běhu ničím rušit a pokud zrovna chcete přehrát jinou písničku, než která je na řadě, nadiktujte to vaší asistentce v mobilu. Dedikované tlačítko Google Asistent na boční straně každého zařízení moto G9 power vám pomůže rychle najít také jiné odpovědi a řešit věci pouze pomocí hlasu. Můžete se spolehnout, že Motorola bude i nadále poskytovat tu nejčistší verzi operačního systému Android. Zapomeňte na neohrabané softwarové skiny a duplikované verze aplikací. O dostupném Android™ 10 s jistotou víme, že ho zákazníci milují a vy budete milovat i moto G9 power a vaše uběhnuté kilometry.

 

www.motorola.com

Související články