Nejdůležitější roli hraje správná výživa - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Nejdůležitější roli hraje správná výživa

Nejdůležitější roli hraje správná výživa

autor: estation

Lidský organismus je ekosystém, který se neustále snaží udržet vnitřní rovnováhu, aby fungoval optimálním způsobem. Nejdůležitější roli hraje správná výživa. Vyvážená a pestrá strava je klíčová jak pro Vaše psychické, tak pro Vaše tělesné blaho v současnosti a dále pro Váš celkový zdravotní stav v dalších letech.

5 barev za den je optimum

Rozmanitost stravy znamená více než pouhé přidání jedné složky. Je důležité konzumovat ovoce a zeleninu ze všech pěti skupin barev, neboť rostliny neobsahují jen rozmanité vitaminy a minerální látky, ale také druhotné rostlinné sloučeniny zvané fytonutrienty.

Fytonutrienty („fyto“ z řeckého výrazu „rostlina“ a „nutrienty“ = látky umožňující život) jsou živiny rostlinného původu, které se nacházejí v ovoci a zelenině. Dávají rostlinám barvu a chrání je. Fytonutrienty jsou považovány za velmi prospěšné pro lidské zdraví.

Někdy může být náročné doplňovat chybějící živiny pouze stravou. Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) potřebujeme jíst minimálně pět porcí ovoce a zeleniny denně. 3 ze 4 dospělých lidí na světě však tento doporučený denní příjem živin nesplňuje. Právě proto je důležité zvolit si správné řešení a zajistit si přísun všech nezbytných živin k napravení případných nedostatků ve výživě.

Výborným řešením doplňku stravy špičkové kvality je NUTRILITE DOUBLE XTM. Jeho konzumací napomáhá:

  • Napravit případné nedostatky v příjmu živin a fytonutrientů
  • Získat zpět vnitřní rovnováhu
  • Obohatit přirozený potenciál 
  • Výrazně podpořit fungování Vašeho organismu na základě vědeckých poznatků – včetně kognitivních funkcí, imunitního systému a energetického metabolismu

*na obrázku je zobrazeno více tablet, než obsahuje jedno balení

Proč je NUTRILITE DOUBLE XTM tak přínosný?

  • Vyvážená kombinace 12 esenciálních vitaminů, 10 esenciálních minerálů a 22 rostlinných složek dodávající široké a cenné spektrum fytonutrientů.
  • Obohacen o PhytoBlend – jedinečný komplex z ovoce, zeleniny a bylin, které není vždy snadné zařadit do každodenního jídelníčku.
  • Rostlinné složky a fytonutrienty ze všech 5 barevných – zelené, bílé, žluté, červené a fialové. Každá barva poskytuje cenné živiny.
  • Bez umělých sladidel, barviv, aromat a konzervačních látek.

Všechny rostlinné složky pocházejí z udržitelných farem

Na vlastních farmách Nutrilite již přes 80 let používají metody udržitelného hospodaření.

Všechny rostlinné složky pocházejí z udržitelných farem Nutrilite nebo NutriCert a splňují kvalitativní normy, které jsou v souladu s hodnotami značky NUTRILITE.

Na těchto farmách:

  • zakazují používání toxických chemikálií a pesticidů
  • používají přirozené metody pro regulaci škodlivých plevelů, hmyzu a dravců.
  • používají metody udržitelného hospodaření, které zahrnují střídání plodin, pěstování krycích plodin a kompostování, což umožňuje návrat živin zpět do půdy
  • zajišťují dohledatelnost plodin během sklizně i po ní

 Stojí to za to! Udržitelné zemědělství je samozřejmě mnohem dražší než tradiční zemědělství, ale stojí to za to. 

K dostání na amway.cz

Související články