Sonický kartáček pro čistší a zdravější zuby - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Sonický kartáček pro čistší a zdravější zuby

Sonický kartáček pro čistší a zdravější zuby

autor: estation

Zejména pro rodiče bývají rána hektická. Připravit snídani, svačiny, dohlédnout, aby děti zvládly hygienu a nic nezapomněly. A pak ještě vypravit do práce sebe. Chybějící čas doháníme zkrácením či vynecháním některých činností, často čištění zubů.

Pořízení sonického kartáčku DEPAN může být novým impulsem pro kvalitní ranní hygienu. Sonická technologie nabízí oproti ručním kartáčkům lepší výsledky v kratším čase a při menší námaze, oproti elektrickým kartáčkům je šetrnější. Sonický kartáček DEPAN nabízí pět režimů čištění, včetně dětského. 

Sonická technologie čištění zubů nachází mezi uživateli, ale i stomatology, stále více příznivců. Sonické kartáčky využívají technologii vysokofrekvenčního kmitání, díky kterému je efektivně narušován a odstraňován plak ulpívající na ploše zubů, podél dásní i v mezizubních prostorech. Při nedokonalé dentální hygieně zubní plak mineralizuje a stává se z něj zubní kámen. V porovnání s manuálním čištěním nabízejí sonické kartáčky lepší výsledky při menší námaze a v kratším čase, proti elektrickým rotačním kartáčkům je jejich péče šetrnější, a tedy vhodná i pro citlivé zuby a dásně. 

Výhodou sonických kartáčků jsou kromě vysoké účinnosti i různé režimy čištění, které pomohou zajistit péči uživateli na míru. Standardně můžete vybírat mezi běžným čištěním, jemnou masáží dásní, případně bělením. Nedílnou součástí bývá také časovač, který odměřuje dobu potřebnou na čištění zubů. Čas, za který je chrup perfektně čistý, je díky desetitisícům kmitů za minutu nesrovnatelně kratší než při manuálním čištění – se sonickým kartáčkem stačí obvykle pouhé dvě minuty. Technika čištění navíc není náročná a není třeba si ji složitě osvojovat, což je výhoda především pro děti. 

ELEKTRICKÝ SONICKÝ ZUBNÍ KARTÁČEK DEPAN

Elektrický zubní kartáček Depan disponuje patentovanou sonickou technologií, která v kombinaci se speciální hlavicí zajistí čistší a zdravější zuby. Hlavice vykoná 37 000 kmitů za minutu a šetrně, ale efektivně, odstraňuje zubní plak. Jemná vlákna snadno proniknou i do mezizubních prostor a jiných hůře dostupných míst dutiny ústní. V porovnání s manuálním čištěním je kartáček Depan osmkrát účinnější, zůstává ale šetrný k zubní sklovině i dásním a hodí se tak i pro chrup s rovnátky, korunkami apod. 

Sonický kartáček Depan je schopen zajistit komplexní a důkladnou péči o zuby široké škále uživatelů, kteří mohou volit z pěti režimů provozu: Čištění, které slouží ke každodenní důkladné péči o čistotu chrupu, Bělení, při němž je z povrchu zubů odstraňováno nežádoucí povrchové zabarvení. V režimu Ochrana dásní kartáček dvě minuty intenzivně čistí zuby a další minutu jemně masíruje dásně, což je přínosné v prevenci vzniku zánětů. Mód s názvem Jemný zajistí náležitou péči citlivým zubům a dásním a program s názvem Děti je speciálně navržen pro čištění dětského chrupu – díky jemným pohybům nedráždí dásně. Optimální dobu čištění bez rozdílu věku hlídá inteligentní časovač. 

Kartáček při plném nabití a běžném čištění vydrží pracovat po dobu přibližně tří týdnů. Pracuje s lithium-iontovým akumulátorem, o jehož stavu informuje ukazatel nabití. Jako nabíječka slouží kelímek, který stačí připojit pomocí USB kabelu do zásuvky – kartáček jen vložíte do kelímku a vyčkáte do úplného nabití.

Více na www.depan.cz.

Související články