RNDr. Petr Fořt, CSc. - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » RNDr. Petr Fořt, CSc.

RNDr. Petr Fořt, CSc.

autor: estation

RNDr. Petr Fořt, CSc.

člen lékařské rady Světa zdraví

Profil

Absolvent Přírodovědecké fakulty UK v Praze. Od doby absolutoria pracuje jako vědecký pracovník nebo nezávislý poradce v oborech biochemie, fyziologie a dietologie vrcholových sportovců i klientů, kteří si přejí zhubnout, zlepšit stravovací režim či řešit zdravotní potíže.

Kontakt

Svět zdraví
Americká 17, Praha 2
info@svet-zdravi.cz
www.svet-zdravi.cz

Služby

V posledních dvou letech se RNDr. Petr Fořt angažuje mimo jiné ve společnosti Svět zdraví, jejíž pobočky se specializují
na poradenství zdravého životního stylu, prevenci onemocnění a redukce váhy. Pro účely podrobného hodnocení aktuálního nutričního a zdravotního stavu vyvinul zcela novou metodiku komplexní nutriční typologie, do níž vložil své celoživotní zkušenosti a znalosti. Také se podílel na vývoji mnoha potravních doplňků, které pomáhají tisícům klientů redukovat váhu, nabírat svalovou hmotu nebo zlepšovat zdravotní stav.

Která metoda vás nadchla?

Komplexní Nutriční typologie

Jde o originální syntézu tradičních přístupů ke zdraví a výživě (zastoupených ajurvédou) s moderními poznatky vědy, formulovanými především autory Dr. L. Wolcottem, Dr. T. Abravanelem, Dr. J. d’Adamem a Dr. J. Mercolou. Na rozdíl od jednotlivých metodologií zmíněných odborníků, z nichž každý používá jedno-stranný způsob hodnocení stavu klienta, je komplexní nutriční typologie syntézou těchto přístupů. Tato metoda tedy umožňuje klientům hubnout podle jejich genetických předpokladů, protože každý člověk je jiný.

Průběh vyšetření

KNT je doplněna biochemickým vyšetřením krve a bioimpedančním měřením složení těla. Souhrn informací umožňuje detailní nastavení vhodného stravovacího plánu, přizpůsobeného genetickým dispozicím a individualitě každého klienta.

Využití v praxi

Výsledkem aplikace všech poznatků je eliminace konkrétních potravin přispívajících k nadváze
a zhoršenému zdravotnímu stavu, a tedy zmírnění skryté podvýživy, zlepšení přirozených samoléčebných schopností organismu a normalizace vnitřního prostředí.

Související články