Výplně rtů - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Výplně rtů

Výplně rtů

autor: estation

Výplně, které doporučujeme pro oblast rtů

Pomáhají viditelně redukovat vrásky, zvětšit objem rtů a obnovovat jejich konturu.

Mezi Nejčastější zákroky v oblasti rtů patří jejich zvětšení, které lze udělat buď chirurgicky, nebo za pomoci výplňových injekčních materiálů. U výplňových injekcí se používají buď přechodné, nebo trvalé výplně, z nich nejčastěji a nejbezpečněji kyselina hyaluronová.
– Prim. MURr. Otakar Lucák, Plastická chirurgie Ostrava

ESTHELIS BASIC

Jediný dermální filler, který se dá aplikovat povrchově tzv. „blanching technikou“ bez jakýchkoli komplikací (granulomů, modřin). Obsahuje čistou kyselinu hyaluronovou, získanou biofermentací. Je vhodný k vyplnění středně hlubokých vrásek, dodává rtům objem a hydrataci. Efekt přetrvává až 12 měsíců.
Dovozce: Medicontur
www.medicontur.cz

JUVÉDERM SMILE

Jemný, hladký gel, který pomáhá redukovat vrásky v koutcích úst, je zaměřen i na zajištění plných, měkkých a přirozených rtů. Zvětšuje objem, zvýrazňuje kontury a upravuje obrys rtů. Snadno se aplikuje a výsledkem je hladký, přirozený vzhled. Efekt je patrný ihned po zákroku. Přetrvává zhruba 6–12 měsíců.
Dovozce: Neomed
www.neomed.cz

RESTYLANE LIPS

Výplně jsou speciálně uzpůsobeny tak, aby vyhovovaly citlivé retní tkáni. Restylane Lip Volume decentně vylepšuje objem, a to jak přímo ve rtu, tak v oblasti retní partie, Restylane Lip Refresh dodává zářivější vzhled s vylepšenou konturou a strukturou rtů bez potřeby zvětšování jejich objemu. Vydrží až 12 měsíců
Dovozce: Aesthe-Med
www.restylane.com

STYLAGE LIPS

Dermální výplň s lidokainem, speciálně vyrobená na jakékoliv indikace spojené se stárnutím rtů: kontura, objem rtů, periorální vrásky, filtrální vkleslina, rehydratace masité části rtů. Je flexibilní a velmi snadno se používá, navíc chrání ošetřovanou oblast díky přítomnosti antioxidantu manitolu. Vydrží 6–9 měsíců.
Dovozce: Planmed
www.planmed.cz

REVOFIL PLUS

První materiál na evropském trhu, který kombinuje kyselinu hyaluronovou s biomimetickými peptidy, které stimulují produkci kolagenu a elastinu a zároveň blokují odbourávání kyseliny hyaluronové. Je zasíťovaný a vyhlazuje jak jemné, tak i hlubší vrásky, dodává rtům objem a konturu. Vydrží až 12 měsíců.
Dovozce: Medaprex
www.medaprex.cz

TEOSYAL KISS

Vysoce viskózní výplňový materiál, určený ke zvýraznění kontur a objemu rtů,
k úpravě pokleslých koutků a rehydrataci rtů. Aplikuje se do hloubky a disponuje vysokým stupněm zasítění, proto je mimořádně odolný vůči odbourávání a je tím zabezpečena optimální délka účinku. Jednoduše se aplikuje a působí až 9 měsíců.
Dovozce: Lipoelastic
www.lipoelastic.cz

PRINCESS FILLER

Viskoelastický gel obsahující bezbarvou, sterilní, zasíťovanou kyselinu hyaluronovou neživočišného původu je určen k injekční aplikaci do kůže, a to v případě rtů ke zvětšování jejich objemu a ke korekci vrásek. Efekt ošetření tímto přípravkem trvá v průměru od 6 do 9 měsíců. Doplňková ošetření pomáhají účinek prodloužit.
Dovozce: Medaprex
www.medaprex.cz

REVANESSE LIPS

Gel, neživočišného původu, který je bez příměsí, určený speciálně pro zvětšení a omlazení rtů, jež vyžadují individuální péči. Tento filler je bezpečný, snadno aplikovatelný díky technologii Thixofix™, snižuje výskyt otoků a nežádoucích reakcí. Rty vypadají přirozeně a mladě. Výsledky přetrvávají okolo 6 měsíců.
Dovozce: Infokrasa
www.infokrasa.cz

 

Související články