3D modulace - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » 3D modulace

3D modulace

autor: estation

3D modulace

Nové metody omlazení

Nová generace dermatologických nití a dermálních výplní opět posunuje lifting obličeje a těla na vyšší úroveň. Aplikace je jednodušší, upevnění nití je stabilnější, efekt trvalejší.

Místa aplikace tekutých nití Ellanse
Nasolabiální rýhy, Marionety, kontury dolní čelisti, ústní komisury, vrásky v oblasti čela, vrásky v mentální oblasti, Okraje obočí, temporální oblasti, Augmentace tváří, submalární oblast, periorální vrásky

Místa aplikace nití
Vrásky v oblasti čela, v mentální oblasti, Okraje obočí, temporální oblasti, Augmentace tváří, submalární oblast, periorální vrásky

Tekuté nitě Ellanse

Co to je? Na rozdíl od výplní na bázi kyseliny hyaluronové je aktivní složkou Ellanse biodegradační gel na bázi polykaprolaktamu. Tento materiál je více než 40 let používán v chirurgii, vyrábí se z něj šicí materiál pro vstřebatelné stehy. Bezpečnost a 100% biodegradace jsou dokázány klinickými studiemi. Je absolutně intaktní a hypoalergenní, v přípravku nejsou žádné materiály živočišného původu. 
Jaký mají účinek? Aplikace Ellanse zabere 20–30 minut a provádí se s použitím anestetického krému. Výsledek je viditelný hned, ovšem největší výsledky je třeba očekávat 1 až 1,5 měsíce po aplikaci. 
Čím jsou zajímavé? Pro jedno sezení je zapotřebí až 2krát méně materiálu než u klasických dermálních výplní na bázi kyseliny hyaluronové. U tekutých nití Ellanse si můžete vybrat dobu trvání výsledku a můžete si být jisti, že výsledek přetrvá určenou dobu díky mikrosférickému uspořádání materiálu.
Dovozce Esthetic Line, Bubenská 49, Praha 7, tel.: 266 312 778, www.elclinic.cz

Kde: Esthetic Line, Bubenská 49, Praha 7, tel.: 266 312 778, www.elclinic.cz

Nitě Magic Rose

Co to je? Třetí generace PDO (polydioxanonových) nití, které jsou určené pro tvarování obličeje. PDO nitě mají zvýšenou pružnost, jsou naprosto přirozeně spojeny s tkání a jsou bezpečné pro organismus. Mezolifting, prováděný pomocí vláken Dream Up, je plnohodnotný a bezpečný způsob modelování kontur obličeje.
Jaký mají účinek?
Liftingový efekt přetrvává 9-24 měsíců v závislosti na tloušťce a množství použitých nití, jakož i na typu kůže a věku pacienta.
Čím jsou zajímavé? Mají výkonné kotvení s optimálním liftingovým účinkem, snadno se fixují a vytahují. Rozdíl mezi vlákny Dream Up a ostatními vlákny, prezentovanými na trhu, je dvojitý úhel břitu a ideální zabroušení samotné jehly. Jehla lehce „klouže“ pod kůží, a to s minimálním traumatem. Jde o proceduru „business-lunch“ – rychlou, ekonomickou a bez nutnosti dlouhé rehabilitace. Malá traumatizace a nepatrná bolestivost umožňují implantaci nití Dream Up pouze s nanesením anestetického krému.
Dovozce Infokrasa, Školská 2, P1, www.infokrasa.cz

Kde: ESTETICUSTI, s. r. o., Velká Hradební 3385 /9, Ústí n. L., www.vraspirova.cz

 

Nitě RE:Newton COG

Co to je? Mezonitě se zoubky RE:Newton COG jsou třetí generací COG mezonití na bázi biokompatibilního materiálu polydioxanonu. S pomocí neinvazivních kanyl (jednorázové i opakovaně použitelné) a speciálních jehel jsou zaváděny do odpovídajících vrstev pro požadovaný efekt.
Jaký mají účinek? Lze je použít kdekoliv na obličeji pro liftingový efekt a repozici povadlé tkáně, výsledek je viditelný hned, ovšem největší výsledky je třeba očekávat 1 až 1,5 měsíce po aplikaci.
Čím jsou zajímavé? Lze je použít i na těle. Snižují objem tukové tkáně až o několik cm a v kombinaci s jiným lipolytickým výkonem zvyšují procentuelně efektivnost výkonu. 
Dovozce Dermitage, Železná 14, Praha 1, www.dermitage.cz

Kde: Dermitage, Železná 14, Praha 1, www.dermitage.cz

Nitě ART-LIFT UNI

Co to je? ART-LIFT UNI jsou nitě na základě polydioxanonu o síle 2.0 s jednosměrnými háčky udělanými pomocí speciální laserové technologie. Tyto nitě patří k udržujícím nitím, jež mají liftingový účinek. Jsou biodegradační. Nepřišívají se k okostici. Vlastnosti: nitě se aplikují pomocí netraumatizujících kanyl, proto nedochází k traumatizaci cév a nervů (minimální rehabilitační období). 
Jaký mají účinek? Umožňují lifting tkání ve střední a dolní části obličeje. Jsou doporučeny u pacientů s gravitačním druhem stárnutí. 
Čím jsou zajímavé? Nitě ART-LIFT UNI nemají spojovací bod s kanylou, což dává odborníkovi možnost vybrat nejvhodnější místo jejich aplikace a  dle potřeby měnit směr zavádění přímo během aplikace. Nit se fixuje v tkáních až ve druhé fázi, proto se chybám při aplikaci může vyhnout i začínající lékař. Dobře se kombinují s multifilamentními nitěmi ART-LIFT MULTI a nitěmi s mikroskopickým rýhováním na jehlách ART-LIFT COMBI.
Dovozce International Medical Expert, Lomená 270, Zbuzany, www.intermedexp.com

Kde: Institut Krásy, Bezručova 16, Plzeň, www.institutkrasy.cz, MUDr. Věra Terzijská, Na Příkopě 22, Praha 1, www.terzijska.cz

Nitě se dají výborně kombinovat s dalšími estetickými zákroky.

Související články