Letní záležitosti, jež musíte vyřídit ještě před dovolenou - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Letní záležitosti, jež musíte vyřídit ještě před dovolenou

Letní záležitosti, jež musíte vyřídit ještě před dovolenou

autor: estation

Sluneční paprsky nabírají na intenzitě a v teplém počasí odkládáme vrstvy oblečení. Pokud ještě nejste dostatečně připraveni na vaše velké letní odhalení máme pro vás pomoc.

INSTITUT ORLANE PRAHA soustřeďuje kosmetickou péči o celé vaše tělo. Jejich služby jako například odstranění nežádoucích chloupků pomocí vosku LYCON a vysoce účinná neinvazivní liposukce LPG ENDERMOLOGIE® BODY, společně s exkluzivní nabídkou produktů ORLANE AQUASVELTE – zpevňující péče do sprchy a ORLANE SOS MINCEUR – pro zeštíhlení, mohou být právě tím, co vám dodá potřebnou jistotu, abyste se cítili skvěle, zazářili a přitáhli k sobě mnoho obdivných pohledů.

 

EPILAČNÍ PÉČE 

V oblasti odstraňování chloupků pracují kosmetické specialistky INSTITUTU ORLANE PRAHA s vosky LYCON. Tato australská značka vyrábí vosky ze speciálních pryskyřic, včelího vosku a aromatických olejů. Obsahují příměsi levandule, aloe vera, azulenu, růže, heřmánku a dalších přírodních látek, které jsou vhodné i pro citlivou pokožku. Metoda je bezpečná i pro ženy v pokročilém stádiu těhotenství. Na rozdíl od klasických vosků nebo cukrové pasty lze odstranit chloupky již od délky 1 mm a epilace je díky krémové struktuře mnohem méně bolestivá.

 

NEINVAZIVNÍ LIPOSUKCE

Jak zhubnout a získat dokonalejší postavu? Snadná odpověď neexistuje. Je jasné, že zdravá strava a pohyb jsou prověřenými základy, jak tohoto cíle dosáhnout. Nicméně zcela zásadním pomocníkem na vaší cestě k vysněným křivkám může být neinvazivní liposukce ENDERMOLOGIE® BODY. Ta vychází z principu fyzioterapeutických praktik, je neinvazivní a příjemná. LPG přístroj během jednoho ošetření působí na tukové buňky, pojivové tkáně, cévní i lymfatický systém velmi efektivně. Metodou ENDERMOLOGIE® se prokazatelně aktivuje lipolýza (štěpení tuků o 70 %) a současně se obnovuje činnost fibroblastů (buňky mládí), kůži se navrací elasticita a zpevňuje se ochablé podkožní vazivo pro přirozený anti-aging.

SOS PRODUKTY

 

Orlane Aquasvelte zpevňující péče do sprchy 

Sprchová péče, která v sobě zahrnuje trojí účinek: vyhlazuje, odvodňuje a detoxikuje pokožku. Obsahuje aktivní látky z řas, mořskou sůl a esenciální olej ze zázvoru. Odstraňuje odumřelé buňky pokožky a tím ji připravuje na absorpci účinných látek z následné péče. Podporuje mikrocirkulaci, odvodnění a odstraňuje toxiny. Používejte každý den po teplé sprše na vlhkou pokožku.

Orlane Aquasvelte zpevňující péče do sprchy, cena 980 Kč, 200ml

Orlane SOS minceur pro zeštíhlení 

Objevte jedinečnou tělovou péči, jejíž výsledky uvidíte na vlastní oči. Zpevňuje a vyhlazuje pokožku, redukuje celulitidu na problematických místech, remodeluje postavu. Laboratoře ORLANE vytvořili jedinečnou vysoce koncentrovanou formuli obsahující řasy a esenciální oleje, která rozpouští a odstraňuje tukové buňky. Za pouhých 14 dnů dochází k redukci tukové tkáně. Stehna i hýždě jsou hladší a pevnější, křivky jsou remodelované. Po 28 dnech pravidelného používání se obvod stehen snižuje až o 2,5 cm a obvod kolene až o dva centimetry.

Orlane Body SOS zeštíhlující péče SOS MINCEUR, cena 1340 Kč, 200 ml

INSTITUT ORLANE PRAHA Truhlářská 5, Praha 1, www.orlaneinstitut.cz 

Přímý prodej všech ORLANE produktů.

Související články