5 kosmetických nezbytností nejen na léto - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » 5 kosmetických nezbytností nejen na léto

5 kosmetických nezbytností nejen na léto

autor: estation

S přicházejícím létem obměňujeme nejen šatník, ale i produkty v koupelně. Přinášíme proto několik tipů na produkty, s nimiž bude léto ještě krásnější, barevnější a hravější! Co třeba barevný balzám na rty, ochranné sérum nebo sprej s mořskou solí pro vlasy jako od moře?

Lip Shaker 

Výživný dvoufázový balzám Dvoufázový balzám Lip Shaker bude vaše rty hýčkat a pečovat o ně a zároveň jim dodá jemné transparentní tónování. Vyživující fáze na bázi oleje se postará o to, aby byly rty vždy jemné, a tónovací fáze vytvoří jemně barevný finiš s decentním leskem. Před použitím je nutné produkt dobře protřepat, aby se obě složky propojily. K dostání v odstínech strawberry a blackberry.

 

Výživný dvoufázový balzám Lip Shaker strawberry

 

Výživný dvoufázový balzám Lip Shaker blackberry

Peeling na rty 

Nejen před nanesením rtěnky, ale kdykoliv budete mít pocit vysušených rtů jim zkuste dopřát peeling. Lip Scrub s malinovou vůní regeneruje křehké rty a ty po jeho nanesení zůstávají dokonale jemné a připravené na líčení.

Peeling na rty Lip Scrub raspberry

 

Ochranné a pěsticí sérum 

Sérum obsahuje ochranný faktor 25 a koenzym Q10, díky čemuž představuje perfektní obranu před pigmentovými skvrnami a vráskami. Dodává unavené pleti energii, rychle se vstřebává a nezpůsobuje na pleti nepříjemné lepení. Vyniká velmi lehkou texturou, a je tak vhodné k použití pod jakýkoliv pěsticí přípravek. Stejně tak jej můžete použít i pod jakýkoliv make-up. Sérum je určené pro každodenní péči o všechny typy pleti. Použití: Naneste na vyčištěnou pleť. V případě potřeby lze kombinovat s jakýmkoliv pěsticím přípravkem.

Ochranné a pěsticí sérum UV Control sérum N°1

Ultralehký sprej s mořskou solí 

Toužíte po trendy plážových vlnách nebo jiných nenucených a ležérních účesech? Pak je pro vás jako stvořený #Ultralehký sprej s mořskou solí, který účesům dodá pevnou strukturu. Vlasy nijak nezatěžuje a je tak vhodný i pro jemné vlasy. Ideální je do středních délek a mikáda. Použití: Mokré nebo suché vlasy rozdělte na několik částí a naneste sprej od kořínků ke konečkům. Při fénování vlasy pročesávejte prsty. Naneste libovolné množství podle hustoty vlasů.

Ultralehký sprej s mořskou solí

Hyaluronová textilní maska 

Plátýnkové masky se v poslední době těší velké oblibě a není divu. Jejich výhoda spočívá především v tom, že pokožku zásobují účinnými látkami intenzivně a cíleně. Nanášení je navíc rychlé a pohodlné a není nutné masku smývat. ALCINA Hyaluron 2.0 Boost Up maska je vyrobena z obzvlášť příjemné textilie a obsahuje vyvážený a účinný roztok s kyselinou hyaluronovou, koenzymem Q10, vitamínem E a jojobovým a makadamiovým olejem. Ihned zajišťuje pevnější a hladší pleť, vylepšuje její strukturu, dodává jí svěžest a stejně jako ostatní přípravky z řady Hyaluron 2.0 dokonale hasí žízeň pokožky. Je ideální před každou party, na cesty, nebo zkrátka kdykoliv budete potřebovat.

Textilní maska s kyselinou hyaluronovou Hyaluron 2.0 Boost up

 

Související články