Na vrásky s vědeckými objevy a kosmetikou Nu Skin - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Na vrásky s vědeckými objevy a kosmetikou Nu Skin

Na vrásky s vědeckými objevy a kosmetikou Nu Skin

autor: estation

Připravte se na opravdovou proměnu s anti-ageingovou kosmetikou Nu Skin ageLOC® Transfomation, která je nepřekonatelná v boji s vráskami a stárnutím pleti. 

Produkty z řady Nu Skin ageLOC® Transfomation čistí, obnovují, hydratují a dokonale vyživují pleť, čímž zastavují její stárnutí. Bylo klinicky prokázáno, že díky unikátnímu a patentem chráněnému složení dokážou nejen pokožku omladit, ale také ji vyhladí a sníží výskyt jemných linek a vrásek, sjednotí barvu pleti a dodávají jí jas nebo snižují výskyt pórů. 

Těchto pokrokových výsledků lez dosáhnout kombinací čtyř výrobků z řady ageLOC® Transfomation. Patří mezi ně:

  • Gentle Cleanse & Tone: čisticí pleťová pěna a tonikum se používá jako první krok jak během ranní, tak večerní péče, pleť připravuje na příjem látek proti stárnutí, které obsahují další výrobky z této řady.

    ageLOC® Gentle Cleanse & Tone, cena 1428 Kč, 60 ml

  • Future Serum: pleťové sérum se zvýšeným množstvím stavebních bílkovin obnovuje pevnost pokožky. Díky kyselině hyaluronové také výborně hydratuje.

    ageLOC® Future Serum, cena 6373 Kč, 30 ml

  • Radiant Day SPF 22: denní hydratační krém na obličej proti stárnutí s UV filtrem SPF 22 je lehká emulze, která pokožku chrání jak před stárnutím, tak nepříznivými vlivy okolního prostředí, včetně slunečního záření.

    ageLOC® Radiant Day SPF 22, cena 1931 Kč, 25 ml

  • Transforming Night: noční hydratační krém obsahuje ultra jemné látky, které během spánku přirozeně obnovují pleť a vyhlazují vrásky.

ageLOC® Transforming Night, cena 2243 Kč, 30 ml

Podrobnosti najdete na www.nuskin.com/cz.

Aktuality sledujte na www.facebook.com/NuSkinCeskaRepublika/

Související články