Pokožka těla v chladných dnech trpí. Dopřejte jí správnou nálož pečujících látek - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Pokožka těla v chladných dnech trpí. Dopřejte jí správnou nálož pečujících látek

Pokožka těla v chladných dnech trpí. Dopřejte jí správnou nálož pečujících látek

autor: estation

Orlane je hrdou značkou, která se věnuje každému typu pokožky. Nepříjemné pnutí v podzimních měsících a během chladných dnů tak může být díky perfektním formulím minulostí. Už máte své tělové mléko, které vám dělá den příjemnější? Vyberte si variantu šitou přesně pro vás. Značka Orlane na vás myslí.

Jakmile nastanou chladnější dny, pokožka celého těla se vysouší. Je to nejen změnou střídání ročních období, ale také tím, že pod vrstvami oděvů nemůže volně dýchat. Pokožka obecně chlad nesnáší, ale pobyt ve vytápěných místnostech jí také nedělá dobře. Reaguje proto automatickou obranou. Vysouší se.

I proto je v podzimních a zimních měsících nezbytné pokožku hydratovat, vyživovat a zvláčňovat. Nejen kontrolou dostatečného pitného režimu, ale také vhodně zvoleným přípravkem. Rozhodně zapomeňte na to, že vám pro dostatečnou péči stačí sprchový gel s několika kapkami hydratačního krému. Tak to není. Pokožka v inkriminovaných obdobích potřebuje po koupeli dokonalou zvláčňující a vyživující péči.

Produkty, které musíte zkusit: 

Body tělový krém

Důkladná regenerace, hydratace i ochrana. Především extrémně namáhaná a citlivá pokožka tuto formuli zdraví a krásy ocení. Tento přípravek po aplikaci zbavuje pocitu diskomfortu na pokožce, hloubkově hydratuje a revitalizuje i tu nejsušší pokožku. Zbaví vás nepříjemného pocitu ze suché a hrubé kůže. Ochraňuje před nepříznivými klimatickými vlivy, včetně chladného a sychravého počasí, klimatizace či suchého vzduchu. Náš tip: Skvělý je také jako péče o ruce. Hřbety rukou se v nevlídném počasí snadnou přesušují, po aplikaci tohoto přípravku tento problém odpadá.

Orlane Body Vyživující Tělový Krém, cena 780 Kč, 500 g

Orlane Hydratační tělový lotion

Originální tělová hydratační péče, která je přizpůsobena každému typu pleti, v praktickém 400ml balení s pumpičkou. Hydratační tělový lotion poskytne vaší pleti jedinečnou zvlhčující a vyživující péči. Díky obsaženému vitamínu E je zajištěna optimální hydratace během celého dne. Vaše pokožka bude chráněna, vyhlazena a intenzivně hydratována.

Orlane Body Hydratující Tělový Lotion, cena 780 Kč, 400 ml

Orlane Body vyživující tělový krém

Jemný a výživný tělový krém zregeneruje i tu nejsušší a poškozenou pokožku. Zjemňuje hrubou pleť a ochraňuje ji před nepříznivými vlivy počasí a okolního prostředí. Bohatý tělový krém se silnou schopností hydratace a výživy dokáže oživit a revitalizovat i tu nejsušší a poškozenou pokožku. Zbaví vás nepříjemného pocitu ze suché a hrubé kůže. Ochraňuje před nepříznivými klimatickými vlivy, včetně chladného a sychravého počasí, klimatizace či suchého vzduchu.

Orlane Body Tělový Krém, cena 1150 Kč, 150 ml

 

Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop.

Související články