Jak na správné odličování? Tímto šetrným produktem - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Jak na správné odličování? Tímto šetrným produktem

Jak na správné odličování? Tímto šetrným produktem

autor: estation

Kosmetická značka Medicalia představuje jemný odličovač Gentle Cleanser, který ocení nejen ty z vás, jež trápí citlivá pleť. Hrubé a nešetřené odličování totiž často může vytvořit velmi silný tlak na pokožku, a způsobí nežádoucí výsledky a drobná poškození pokožky, a to opravdu nechceme.

Najít toho pravého může trvat roky. Ne, tentokrát nemluvíme o našem vysněném protějšku, ale o odličovacím přípravku, který bude nejen důkladně čistit, ale také bude rozpustný ve vodě, vhodný pro všechny typy pleti a bude mít hladkou krémovou strukturu. Není to sen, ale díky Genle Cleanseru od Medicalii prostá realita.

Hlavní složkou je zelený čaj, oves a přírodně emulgovaný olej. Tato nedráždivá směs rozpustná ve vodě zajistí, že pleť bude důkladně očištěna a zbavena zbytků make-upu. Oves sodný je tím nejlepším pěnivým prostředkem, zelený čaj léčí a snižuje příznaky zánětu a navíc je i antibakteriální a heřmánek římský zklidňuje a působí proti podráždění.

Stačí nanést ráno i večer malé množství gelu na obličej a krk. Následně opláchnout vlažnou vodou nebo otřít vlhkou žínkou. Následuje už jen aplikace jemného toneru, který je od značky Medicalli vhodný i pro citlivou pleť. A nedokonalosti nemají šanci!

Medicalia Čistič – Gentle Cleanser, 120 ml za 665 Kč

 Prodává www.beautysense.cz.

 

Související články