Bohaté krémy na ruce Björk & Berries - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Bohaté krémy na ruce Björk & Berries

Bohaté krémy na ruce Björk & Berries

autor: estation

Jsou jednou z nejnamáhanějších částí našeho těla a zároveň jsou i vizitkou, které si každý na první pohled všimne. Řeč je o rukách, jejichž pokožka si obzvlášť po zimě zaslouží opravdu výživnou péči.

Kůže na rukou je velmi tenká a nemá tolik mazových žláz jako pokožka na zbytku těla. To znamená, že snadno dojde k jejímu vysušení. Ruce jsou navíc namáhané běžnými denními činnostmi, jako je například úklid a chemikálie, které při něm používáme a také na ně působí vnější vlivy, třeba sluneční paprsky nebo mráz.

Jestliže péči o ruce zanedbáváme, kůže na nich se vysuší, zhrubne, tvoří se na ní bolestivé praskliny a v neposlední řadě vypadá neupraveně, nevzhledně a dochází k jejímu předčasnému stárnutí.

Kvalitní krémy dokáží jemnou pokožku na rukou vyživit do hloubky, dodají jí potřebnou hydrataci a také posílí její přirozenou obranyschopnost. Kůže je pak na první pohled zdravá, na dotek hebká a navíc je méně náchylná k opětovnému poškození.

Proč Björk & Berries?

Výživné krémy na ruce od Björk & Berries jsou založeny na výjimečných účincích několika organicky pěstovaných ingrediencí:

Březová voda – má unikátní regenerační schopnosti, zároveň oddaluje proces stárnutí a také dodá kůži osvěžení. Březový extrakt navíc působí desinfekčně a uvolňuje napětí pokožky.

Lněný olej – je známý svými bezkonkurenčními zvláčňujícími vlastnostmi, díky kterým se postará o bezprostřední hydrataci a výživu i velmi suché pokožky. Vedle toho urychluje hojení popraskané kůže, zjemňuje ji a zpomaluje její stárnutí.

Olivový olej – vyznačuje se vysokým množstvím antioxidantů, jež bojují proti působení volných radikálů, tudíž chrání kůži před předčasným stárnutím. Díky obsahu nenasycených mastných kyselin a vitamínů se navíc postará o hloubkovou výživu pokožky, uspíšení její regenerace a promptní změkčení suchých míst.

 

Björk & Berries Herbalist 

Bohatý a blahodárnými látkami nabitý krém na ruce s texturou, která se rychle vstřebává a nezanechává na rukou mastný pocit. Dodává pokožce rukou dostatečnou výživu, vydatnou hydrataci a navíc posiluje její přirozenou obranyschopnost, takže oddálí její opětovné vysušení. Má surovou dřevitou vůni, která vás přenese do malé švédské dřevěné chatky, kde se na podzim suší byliny.

Björk & Berries Herbalist, 50 ml: 449,- Kč

Björk & Berries Botanist

Vysoce výživný krém pro okamžitou hydrataci a změkčení velmi vysušené pokožky rukou. Postará se o regeneraci a zjemnění suché kůže a zároveň oddálí veškeré procesy stárnutí, jež s dehydratovanou a poškozenou pokožkou úzce souvisí. Jeho vůně je inspirována divokou botanickou zahradou s podtóny čerstvých zelených jablek, listů černého rybízu a černého čaje v kombinaci s dřevitými tóny břízy, vetiveru a pačuli. Má texturu, jež se snadno vstřebává.

Björk & Berries Botanist, 50 ml: 449,- Kč

Björk & Berries White Forest

Zvláčňující lehce vstřebatelný krém pro ochranu a zvláčnění namáhané, vysušené a podrážděné pokožky. Urychluje regeneraci suchých míst a prasklin, a navíc se postará o posílení přirozené ochranné bariéry, jež oddálí opětovné vysušení rukou. Voní jako čerstvý vzduch se závanem tajemného hlubokého lesa a ovocnými podtóny pomeranče, rebarbory, ale také švédské břízy, borovice a jedle.

Björk & Berries White Forest, 50 ml: 449,- Kč

Kdo je Björk & Berries?

  • Péče o pleť se zárukou švédské kvality a s důrazem na minimalistický, přesto však komplexní sortiment, který zcela přesně odráží udržitelný postoj značky. 

  • Horská zahrada na severu Švédska, jež se díky své surové kráse stala nikdy nekončící inspirací.

  • Společnost, pro kterou je použití recyklovaných a recyklovatelných obalových materiálů samozřejmostí.

Produkty Björk & Berries naleznete exkluzivně ve vybraných parfumeriích Douglas.

Související články