Bvlgari představuje říši #Omnialandia a nový přírustek do rodiny vůní - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Bvlgari představuje říši #Omnialandia a nový přírustek do rodiny vůní

Bvlgari představuje říši #Omnialandia a nový přírustek do rodiny vůní

autor: estation

Toaletní voda Omnia Golden Citrine je k dostání exkluzivně v parfumeriích Douglas a jedno víme jistě, minimálně přičichnout si k ní musíte.

Kolekce vůní Omnia od Bvlgari odjakživa čerpá inspiraci z nejryzejších přírodních skvostů – každá vůně vystihuje ničím nespoutanou krásu určitého drahokamu, kterou propojuje s esencemi exotických rostlin a dalších vzácných ingrediencí. Právě teď, společně s uvedením nejnovějšího přírůstku Omnia Golden Citrine, představujeme říši #Omnialandia, svět plný barev a fantazie inspirovaný tradičními zábavními parky, kde se sny a přání stávají skutečností. Tento pohádkový zábavní park je prostoupen hravostí a nevázaností románských šperkařů a je oslavou mimořádného půvabu, velkoleposti a ryzích potěšení, které jsou typické pro značku Bvlgari.

Vůně je inspirována zlatým citrínem, drahokamem ztělesňujícím lehkost a pozitivitu. Je jasný a zářivý a vše, čeho se dotkne, zahaluje do zlatavého světla. Omnia Golden Citrine, nejnovější přírůstek kolekce vůní Omnia vytvořený parfumérem Albertem Morillasem, je toaletní voda s ikonickou květinou ylang-ylang ve svém nitru vyzařující hřejivou sluneční energii. Základem její kompozice jsou vzácné přírodní ingredience, které společně utvářejí zářivě ženské moderní pojetí květinové vůně. Je pozoruhodná a okouzlující a její sluneční charakter podtrhuje něžnost, jemnost a zároveň sílu.

 

Charakteristické ingredience 

Sicilská mandarinka – Yang-ylang – Zlatý benzoin

HLAVA – sicilská mandarinka, akord bílé broskve

SRDCE – esence ylang-ylang, jasmínový duo absolut

ZÁKLAD – zlatá pryskyřice benzoin, esence cedrového dřeva

 

Flakon se slunečními paprsky

Flakon vůně Omnia Golden Citrine má stejný osobitý tvar jako ostatní vůně kolekce. Zdobí ho zlaté akcenty vytvářející dojem slunečních paprsků zářících stejnou intenzitou jako drahokam citrín. Limitovaná edice obalů Omnia podtrhuje kouzelný prožitek fascinující říše #Omnialandia. Každá z vůní v 65ml flakonu v nepřehlédnutelné šestihranné krabičce evokuje jedinečnou jízdu – a dohromady vytvářejí celý svět zábavního parku.

Bvlgari Omnia Golden Citrine, cena 2020/2485 Kč, 40/65 ml

Kolotoč plný dětství

Omnia Crystalline – Atrakce evokující sladké dětství – kolotoč vždy vyčaruje kouzelnou atmosféru a smích. Svojí bezstarostnou nevinností nám připomíná staré časy a probouzí všechny milé vzpomínky. Stejně jako vůně Omnia Crystaline.

Bvlgari Omnia Crystalline, cena 1989/2419 Kč, 40/65 ml

Skluzavková věž 

Omnia Coral – Jízda na této spirálovité skluzavce připomíná vznášení se ve vzduchu a přináší pocity blaženosti. Konec je v nedohlednu, takže nemáte na výběr, než ji dokončit – a s tím si užít jedinečného kouzla přítomného okamžiku. Vůně Omnia Coral ztělesňuje stejnou rozpustilost.

Bvlgari Omnia Coral, cena 2419 Kč, 65 ml

Jako na horské dráze

Omnia Pink Sapphire nám dokládá, že jednou jste nahoře, jednou dole. Horská dráha je plná protikladů. Pomalu, pozvolna stoupá strmě vzhůru a poté za hřmění koleček zrychlujícího srdeční tep sviští dolů. Tuto adrenalinovou atrakci zastupuje vůně Omnia Pink Sapphire.

Bvlgari Omnia Pink Sapphire, cena 2020/5490 Kč, 40/65 ml

Související články