Mýdlo plné čerstvé mrkvové šťávy nebo najemno drcených ořechových skořápek? - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Mýdlo plné čerstvé mrkvové šťávy nebo najemno drcených ořechových skořápek?

Mýdlo plné čerstvé mrkvové šťávy nebo najemno drcených ořechových skořápek?

autor: estation

V Almara Soap se nebojí odvážných kombinací přírodních surovin. Do limitovaných mýdel přidávají čerstvé jablečné nebo dýňové pyré, do stálé kolekce míchají bio citronovou kúru, ovesné vločky nebo třeba mořskou řasu. Se svými novými mýdly však posunuli hranice originality ještě o kousek dál. Vyzkoušejte mýdlo s čerstvou mrkvovou šťávou a kokosem pro suchou a choulostivou pleť Creamy Carrot, peelingové mýdlo s drcenými ořechovými skořápkami Peeling Walnut nebo s kurkumou a medem určenou pro mastnou pleť Curcuma & Honey inspirované moudrostí samotné ájurvédy.

Creamy Carrot

Creamy Carrot je ideálním mýdlem pro všechny, kteří mají chuť vyzkoušet něco nového a neotřelého. Toto extra výživné mýdlo obsahuje pravou mrkvovou šťávu a macerát z mrkve a kokosového mléka. Voní po pačuli, geránii a grepu a bude ideálním parťákem pro suchou, zralou a choulostivou pleť.

Creamy Carrot, cena 169 Kč, 90 g

Peeling Walnut

Peeling Walnut, mýdlo vonící po červených pomerančích, mateřídoušce a rozmarýnu obsahuje drcené skořápky pravých ořechů a díky jejich abrazivním účinkům je tak dokonalým nástrojem na pravidelný peeling. Sametová pokožka nyní leží na dosah. Pomocnou ruku podává sama příroda a v ní drží klíč jménem Peeling Walnut. 

Peeling Walnut, cena 169 Kč, 90 g

Curcuma & Honey

Curcuma & Honey je mýdlo inspirované moudrostí ájurvédy, obsahuje kurkumu, nimbový olej a med. V ájurvédě je tato kombinace opěvovaná pro své čistící, antibakterální, regenerační a celkově pozitivní účinky na problematickou pleť, kterou zbavuje mastnoty aniž by zbytečně ucpávalo póry.

Curcuma & Honey, cena 169 Kč, 90 g

Praktické informace

Nová přírodní mýdla Creamy Carrot, Peeling Walnut a Curcuma & Honey jsou a budou k dispozici na e-shopu Almara Soap už napořád. Stávají se totiž součástí jejich stálé nabídky kolekce přírodních mýdel.

Všechny je lze zároveň zakoupit i v řadě kamenných obchodů, jejichž mapu naleznete na webu Almara Soap.

Související články