MIMI LUZON uvádí novinku plnou růží i séra s SPF - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » MIMI LUZON uvádí novinku plnou růží i séra s SPF

MIMI LUZON uvádí novinku plnou růží i séra s SPF

autor: estation

Známá kosmetička Mimi Luzon rozhodně nezůstává pouze u hýčkání a starání se o pleť celebrit, ale rozšiřuje i svou řadu stejnojmenné kosmetiky.

Ta patří díky svým rozjasňujícím účinkům aktuálně k nejžádanější na trhu a seženete ji i na českém e-shopu ByFemme.cz. Blahodárných výsledků si tak nemusíte dopřávat pouze v profesionálních salonech, ale také v pohodlí domova. Letní novinkou je například Legendary Glow Rosie Cream, pomocí něhož vaše pokožka rozkvete do krásy díky síle z růží.

Vyvinutými produkty chce kosmetička s izraelskými kořeny podtrhnout přirozenou krásu každého z nás, a proto využívá těch nejúčinnějších přírodních ingrediencí. Sklizených na květinových polích, v horách nebo přímo z oceánu. Legendary Glow Rosie Cream obsahuje kombinaci čtyř prémiových růžových esencí a bohatých rostlinných látek, díky nimž pleť revitalizuje, dodá jí pocitu okamžité hebkosti a pružnosti. Konzistence krému se přeměňuje z gelu na olej a voní po sluncem políbených sladkých růžích.

Další novinkou v portfoliu kosmetiky Mimi Luzon je i ultralehké sérum pro citlivou pleť Face Defence Serum s SPF 30. Kromě ochrany před slunečním zářením o pleť pečuje, zabraňuje vzniku známek stárnutí a rozjasňuje ji. Složení s SPF 30 brání před UVA i UVB zářením včetně nepříznivých vlivů ze znečištěného ovzduší a silný peptidový komplex pomáhá zlepšit pružnost a pevnost pleti. Zelený čaj a extrakt z truskavce mají antioxidační vlastnosti a podporují hojení. Sérum je k dostání i v tónující verzi. 

Trojici letních must-haves podle Mimi Luzon uzavírá bestseller v novém kabátku, obohacený opět o SPF. Bez něj se totiž léto ani jiné roční období rozhodně neobejde. Ochranný krém na obličej Face Defence Age Defying Cream SPF 30nabízí širokospektrální ochranu SPF 30 a zároveň hydratační účinek. Jeho sílu dokládají tři rostlinné složky bohaté na antioxidanty, které podporují zdravou, zářivou a věku vzdorující pokožku. Konkrétně jde o truskavec, zelený čaj a extrakt z bazalky čínské. Přidány jsou také květinové tóny z jasmínu a levandule, které produktu dodávají uvolňující aroma.

Související články