Makadam nad zlato v sladce slaném ořechovém másle od NATU - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Makadam nad zlato v sladce slaném ořechovém másle od NATU

Makadam nad zlato v sladce slaném ořechovém másle od NATU

autor: estation

Český výrobce přírodních potravin NATU představuje pohádkovou princeznu mezi ořechy. Slaný makadam rozšiřuje skupinu oblíbených ořechových másel bez přidaných cukrů. Sladkost obstará jedinečná kombinace dvou jemných ořechů makadam a kešu.

Speciální chuťový zážitek umocňuje přítomnost himalájské soli a bourbon vanilky z Madagaskaru, která vás vyzve k další lžičce, další palačince, smoothie nebo koktejlu.

Slaný makadam vnáší do nabídky krémových ořechových másel specialitu, která byla vyladěna k dokonalému gastronomickému zážitku.

“Při hledání nejjemnějších chutí jsme nemohli vynechat dvě ořechové hvězdy makadam a kešu. Baví nás kontrasty chutí a tak jsme přidali špetku himalájské soli a trochu bourbon vanilky z Madagaskaru. Slaný makadam pak rozehraje koncert chutí, při kterém máte jistotu, že jde o stoprocentně přírodní produkt,” objasňuje Kamila z NATU.

Kromě skvělé chuti nabízí slaný makadam jistotu, že v něm najdete jen 100% čisté přírodní potraviny, bez cukru a umělých sladidel, bez palmového oleje a laktózy.

Vychutnat si super sladkou chuť Slaného makadamu bez jediné špetky cukru mohou děti i dospělí. Skvěle se hodí do cereálních kaší, smoothie, na palačinky, do těsta na pečení a skvěle si na něm pochutnáte i jen tak na lžičce.

Více informací najdete na www.natu.cz.

Související články