Krásnější, zdravější a štíhlejší díky těmto doplňkům stravy - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Krásnější, zdravější a štíhlejší díky těmto doplňkům stravy

Krásnější, zdravější a štíhlejší díky těmto doplňkům stravy

autor: estation

D- LAB Nutricosmetics – nový krok v každodenní péči o vaši krásu. 

Přední francouzská nutriční kosmetika D-LAB vznikla z přesvědčení, že doplňky stravy mohou být součástí každodenní péče o zdraví. Jedná se o vysoce účinné a cílené doplňky, které podporují krásu zevnitř a zlepšují tak kvalitu pleti či vlasů, pomáhají s hubnutím a formováním postavy nebo vrací do formy maminky po porodu a kojení. Jedině D-LAB nabízí opravdu vysoké koncentrace výtažků bylin, ovoce a dalších přírodních složek uspořádaných do kvalitních originálních receptur. Právě odborné znalosti a vysoká kvalita a účinnost ověřená klinickými testy řádí D-LAB na vrchol přírodních doplňků stravy napomáhající vaší kráse.

 

D-LAB AGE-REVERSE 

Špičkový nutrikosmetický program pro omlazení pleti. Kombinuje 35 aktivních složek synergicky působících k rozzáření unavené a matné pleti, ke snížení hyperpigmentace a navrácení čisté, zářivé a rovnoměrné pleti.

Omlazení pleti „D-LAB Age-Reverse“

Měsíční kůru zakoupíte na www.infokrasa.cz za 2484 Kč.

 

D-LAB PURE NUTRITION 

Tento vlajkový program laboratoře D-LAB je založen na filozofii hluboké vnitřní výživy našeho těla k získání lepší a vyživenější pleti s dlouhodobějším výsledkem. Trojice v balíčku obsahuje kapsle s mořským kolagenem, omega kyseliny 3,6 a 9, a dále biofermentovanou kyselinu hyaluronovou. Celý komplet dává pleti ucelený 360° léčebný přístup tak, aby ideálně napravil účinky času a vyzdvihl „napumpovanější“ a hladší pokožku.

Krásná pokožka „D-LAB Jeunesse-Absolu“

Měsíční kůru zakoupíte na www.infokrasa.cz za 2536 Kč

 

D-LAB PERFECT-SKIN 

Program spojující 32 inovativních ingrediencí, které vytvářejí efekt skutečné vnitřní exfoliace. Společně aktivně čistí, vyhlazují a regenerují tkáně tak, aby vytvořily novou a zdravější pokožku. Ve 3 doplňkových krocích reguluje tvorbu mazu, urychluje hojení a dlouhodobě eliminuje nedokonalosti vyvážením vnitřní mikrobioty.

Anti-akne Perfect-skin „D-LAB Peau-Parfaite“

Měsíční kůru zakoupíte na www.infokrasa.cz za 2068 Kč.

 

Související články