Značka Artistry představuje vyživující udržitelnou a veganskou řadu péče o pleť - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Značka Artistry představuje vyživující udržitelnou a veganskou řadu péče o pleť

Značka Artistry představuje vyživující udržitelnou a veganskou řadu péče o pleť

autor: estation

Nová řada Artistry Skin Nutrition překračuje hranice tradiční péče o pleť tím, že jí doplňuje živiny.  Splňuje 5 základních požadavků péče bez kompromisu.

Stejně jako naše tělo ke zdravému fungování potřebuje určité živiny, vitamíny a minerální látky, i naše pleť má své potřeby. Značka Artistry představuje jedinečnou řadu péče o pleť, jejíž produkty nechávají snadno vyniknout nádhernou a viditelně zdravou pleť. Tato vyživující udržitelná a veganská řada Artistry Skin Nutrition čerpá z nejmodernějších vědeckých poznatků na poli péče o pleť a využívá fytonutrientů, přírodních ingrediencí a transparentních procesů pro dosažení viditelně zdravé pleti bez kompromisů. Každý produkt obsahuje jeden či několik fytonutrientů vypěstovaných na Nutrilite farmách, díky čemuž můžete dohledat původ všech ingrediencí od samotného semínka až k vaší pleti. I proto může značka zaručit jejich bezpečnost a efektivitu. 4 komplexní řešení péče o pleť respektují individuální potřeby každého člověka a přináší plně personalizovanou péči. S produkty značky Artistry už krása nemusí být jen kompromisem nebo otázkou výběru. 

Závazek zdravé krásy značky Artistry

Zdravá krása začíná viditelně zdravou a na dotek příjemnou pletí. Jednoduše proto, že když má pleť všechno, co potřebuje, je daleko snadnější ji chránit a obnovovat. Značka Artistry staví na základech 145leté praxe a zkušenostech, které propojují účinky rostlinných ingrediencí s přelomovými vědeckými poznatky a postupy. Tak vznikla i řada Artistry Skin Nutrition. Vědci společnosti Artistry zjistili, že pleť vypadá nejzdravěji, pokud je dosaženo pěti základních výživových pilířů pleti: čištění, rovnováha, obnova, hydratace a ochrana pleti. Produkty řady Artistry Skin Nutrition byly navrženy jako doplnění běžné péče o pleť, naplňují těchto pět základních požadavků a přispívají k viditelně zdravějšímu vzhledu pleti.

Podpořeno vedou a přírodními fytonutrienty

Znalost procesů výroby každého produktu a původu využívaných ingrediencí umožňuje vědcům ve vývojových laboratořích dělat bezpečná a efektivní rozhodnutí. Fytonutrienty jsou v centru všech Artistry receptur a jsou záklaem fungujících a efektivních kosmetických produktů. „Kdekoliv je to možné, značka Artistry se v rámci získávání účinných rostlinných ingrediencí obrací pouze na ověřené a důvěryhodné zdroje, zejména na vlastní farmy Nutrilite, která je světovým leadrem v oblasti vitaminů a rostlinných doplňků stravy. Účinky těchto ingrediencí s certifikovaným původem jsou znásobeny pomocí přelomových vědeckých poznatků, aby značka Artistry svým zákazníkům poskytla skutečné a viditelné výsledky,“ vysvětluje Ildiko Dikošová, generální ředitelka pro Amway Česká republika a Slovensko. 

Produkty z nové řady Artistry Skin Nutrition také podléhají novým standardům Artistry Clean, které shrnují seznamy bezpečných, schválených a povolených ingrediencí a naopak těch, které se značka Artistry zavázala nikdy ve svých produktech nepoužít.

Zaměřeno přímo na vás

Značka Artistry nabízí produkty pro všechny typy pleti splňující potřeby úplně každého. K zajištění naprosté transparentnosti i s ohledem na to, že každá pleť je jedinečná, pracuje značka při vývoji svých produktů s databází více než 32 000 rozdílných obličejových typů z celého světa, aby mohla nabídnout unikátní personalizovaná řešení pro každého jednotlivce. „Jedinečnost každého v jakékoliv fázi našich životů je pro nás zcela zásadní. I proto pro nás tento přístup představuje důkaz hodnot zdravé krásy, ke které směřujeme,“ vysvětluje koncept Ildiko Dikošová.

Objevte řadu Artistry Skin Nutriliton

Péče o pleť Artistry Skin Nutriliton řeší pět požadavků na výživu pleti pro posílení a podporu jejího zdravého vzhledu bez kompromisů. Každý z kroků představuje doplněk směřující k reálným a viditelným cílům. Celá řada je rozdělena do menších kolekcí, z nichž každá nabízí řešení konkrétních požadavků, a to hydratační, obnovující, zpevňující řešení a odličovače.


Objevte jemnější, oživenou, zářivější a viditelně zdravější pleť, která je všeobecně považována za důkaz zdravé krásy. Produkty z řady Artistry Skin Nutriliton jsou dostupné od 20. září 2021 a jsou k dostání výhradně přes platformu značkových distributorů po celém světě. 

Více informací na amway.cz nebo u vašeho prodejce. 

Související články