I gumička do vlasů může být elegantní. Hedvábnou variantu představuje invisibobble - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » I gumička do vlasů může být elegantní. Hedvábnou variantu představuje invisibobble

I gumička do vlasů může být elegantní. Hedvábnou variantu představuje invisibobble

autor: estation

Být slim je trendy: Nebojte se, nemluvíme o dietách – mluvíme o nové invisibobble SPRUNCHIE SLIM, která dodá vašim účesům hedvábnou eleganci.           

Madonna se bez tohoto doplňku v 80. letech neobešla: Scrunchie byla ztělesněním moderního stylu a hravé ležérnosti. Zatímco téměř o čtyřicet let později se látkové gumičky vracejí do módy, značka invisibobble posouvá tento trend ještě o úroveň výš. Z gumičky invisibobble Original, zabalené do měkké látky v nejžhavějších vzorech a barvách, se zrodila nová hvězda vlasových doplňků: SPRUNCHIE.

Nyní se do rodiny přidává stylová trendy novinka: elegantní gumička invisibobble SPRUNCHIE SLIM. Sada True Golden se skládá z elegantní černé a okouzlující bronzové barvy SPRUNCHIE SLIM vyrobené ze saténové látky. Sada Bella Chrome je zase inspirována nadčasovou bledě růžovo-stříbrnou barvou. 

Okouzlující wow efekt zase dosáhnete s jedinečnou gumičkou Ballerina Bow: světle růžová SPRUNCHIE SLIM v balení s odnímatelnou stuhou, kterou lze zauzlit nebo uvázat na mašli – možnosti stylingu jsou díky tomu téměř neomezené.

Uvnitř SPRUNCHIE SLIM se ukrývá spirálová gumička invisibobble SLIM, která vlasům dodá potřebné uchopení a zajistí, že účes bude držet na svém místě. Saténová tkanina zabezpečuje pohodlné nošení. 

Sprunchie Slim jsou k dostání na e-shopu pulseofbeauty.cz. Doporučená prodejní cena je 269 Kč.

Související články